Hakate komentáře u knih
Každá kniha má svého čtenáře a u této to platí na 100%, tuto knihu pochozí pouze a jedině čtenář knihou určený.
Pokud čtenář dává knize méně než 5*, pak knihu nepochopil.
Více než dokonale promyšlená kniha, příběhy.
Kniha se řadí mezi mé TOP knihy a ráda se k ní vracím,
TOP stejně, jako předchozí knihy.
K tomuto 3. dílnému příběhu se ráda vracím. Lisbeth je v podání Larssona dokonalá a bohužel další díly bylo opravdu kopnutím do vosího hnízda.
Příběh nás konečně zavádí do minulosti Lisbeth, která musí čelit nástrahám minulých i přítomných.
Na knihu jsem se velmi těšila, neboť seriálovou Temp mám velmi ráda.
Bohužel z touto Temprence se nemohu sžít a tak bohužel serii odkládám na neurčito.
Příběh sám o sobě není špatný, ale pokud si člověk zamiluje seriálovou Brennenku, velmi špatně se tato kniha čte.
Theo si mě získal již od začátku , stejně tak jako Andrew svým stylem psaní, fantazii a skvělou zápletkou.
Ani v tomto díle, neměním své předchozí pocity..
Pokud autor navazuje na jiné dílo, bývá to většinou špatné (at jde o film, či knihu), toto ovšem je víc než zlé. Autor by lépe udělal, kdyby napsal podobnou knihu se svými postavami a svým příběhem.
kniha, která zanechá velmi dlouho silný dojem a které se ráda vracím
za mě Jedna z top 10 Kingových knih. kniha stejně jako King není pro každého.
Theo je sympaťák a Andrew stále drží laťku velmi vysoko.
Ani u tohoto dílu neřeším realnost příběhu, na to mi stačí TN.CZ a ani tam si člověk není jistý :)
na rozdíl od Dívky ve vlaku, mě tato kniha nebavila, nemohla jsem se začíst, bohužel dívka ve vlaku evidentně autorku vyždímala ze své originality a tak je kniha Do vody, pouze tuctovým příběhem, který nezaujme.
klasika a povinná četba, Mácha je jeden z mála autorů poezie, po kterým šáhnu, pokud musím
Pro milovníky severu a velkého množství mrtvol, ideální volbou.
Stefan opět nezklamal.
Kniha mě nadchla, stejně jako všechny ostatní autorčiny díla. I když ve srovnání s ostatními díly, tento příběh považuji za nejslabší.
Napínavá kniha, která nejde odložit, příběh, který Vás okamžitě vtáhne do děje.
Doporučuji
Zajímavá zápletka, kniha se velmi dobře čte, /přečteno za odpoledne/.
Kniha udržuje ve střehu a v napětí, kdo vraždil, kdo kreslil atd..
Doufám, že další kniha bude alespoň stejně dobrá
1. Díl V lese visí anděl byl super, četl se jedním dechem a byla jsem nadšená,
Brzy jsme se pustila do Sovy, ve které jsem se opravdu trápila a nebyla od toho knížku odložit a nedocist.
Cloně jsem se dlouho vyhýbala, ale nakonec to nebylo az tak špatně, horší než 1.dil, lepší než 2.dil.
Tato série je pro mě jednou z nejslabších severských sérii.
Krásný fantasy příběh, plný magie, dobrodružství, lásky,
Knížka se velmi dobře čte a líbila se mi stejně jako filmové zpracování, které patří mezi mé oblíbené
Na knihu jsem se dlouho těšila, ale bohužel zklamala, polovina knihy mi přišla více než nudná. Krátké kapitoly mi nevadí, ale tady byly zbytečně a až otravné. Námět na příběh se mi líbil.