hanap hanap komentáře u knih

Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

To nelepší co jsem za poslední dobu přečetla jsou právě Žitkovské bohyně , určitě si knihu zakoupím a budu se k ní vracet . Vřele doporučuji .

09.01.2016 5 z 5

Amatéři Amatéři John Grisham

John Grisham je mým oblíbeným autorem , kniha Amatéři pobaví , líbí se mě ta lehkost s jakou se čte , zajímavý náhled do malé právnické firmy . Doporučuji .

09.01.2016 5 z 5

Píseň krve Píseň krve Anthony Ryan

Dobrý ,drsný , uvěřitelný příběh . Hlavní hrdina Velin a jeho bratři si mě získali , určitě přečtu i Pána věže .

18.12.2015 4 z 5

Sněžná slepota Sněžná slepota Ken Follett

Dobrá detektivní zápletka , záviděla jsem tu záplavu sněhu , jinak nevím ..

10.12.2015 2 z 5

Dívka se sněhem ve vlasech Dívka se sněhem ve vlasech Ninni Schulman

Mě se tato detektivka líbila ,napínavá , do poslední chvíle jsem netušila kdo je vrah , k tomu depresivní atmosféra švédské zimy , za mě dobrý, přečtu si od autorky i něco dalšího .

17.11.2015 5 z 5

Staré hříchy Staré hříchy Ridley Pearson

Dobrá kniha .

14.11.2015 4 z 5

Letní smrt Letní smrt Mons Kallentoft

Letní smrt je moje první kniha od tohoto autora , líbila se , oblíbila jsem si vyšetřovatelku Malin ,napínavý i drsný kriminální příběh . Určitě zkusím i další knihy p. Kallentofta .

14.11.2015 4 z 5

Sny o vůni citronů Sny o vůni citronů Kajsa Ingemarsson

Úplnou náhodou jsem narazila na tuto knihu a začala číst aniž bych měla nějaká očekávání . Kniha mě , ale nabídla milý příběh , který se dobře četl a nechal ve mě stopu k přemýšlení , doporučuji .

25.10.2015 4 z 5

Porodní bába Porodní bába Katja Kettu

Když jsem četla tuto knihu měla jsem pocit jako by z poloviny byla napsaná v cizím jazyce , kterému nerozumím , mnoho jmen , které se mě špatně pamatovaly , až při opakovaném čtení jsem trochu pronikla do příběhu mladé ženy , která si dovolila zamilovat se v těžké době a ještě do nacistického důstojníka , no nevím ...

25.10.2015 2 z 5

Vražedný chlad Vražedný chlad Louise Penny

Pro mě číst tuto knihu bylo jako se vracet k milým přátelům , které jsem nějaký čas neviděla . Zátiší i Vražedný chlad je podle mě milé čtení , přestože se stala vražda , ale dobrá zápletka , rozplétání životních příběhů obyvatel Three Pines , výborné čtení .

25.10.2015 5 z 5

Vzala jsem si komunistu Vzala jsem si komunistu Philip Roth

Bohužel to číst nešlo ,

03.10.2015 2 z 5

W… jako western W… jako western Sue Grafton

Přečetla jsem všechny příběhy Kinsey Millhoneové , vždy zajímavé , napínavé a lidské příběhy . Snad paní Grafton ještě něco přidá , nenechám si její příběhy ujít.

Císařský oheň Císařský oheň Robert Lyndon

Skvělé pokračování Sněžných ptáků , jen doufám , že autor nás s hlavními hrdiny doprovodí do Japonska , protože se nabízí další pokračování .

Matka Matka Petra Hammesfahr

Výborně napsané , kniha mě zcela pohltila a nutila k zamyšlení co kdyby se to přihodilo mě ,...Doporučuji .

Stalker Stalker Lars Kepler

Přečteno jedním dechem , napětí , překvapivé rozuzleni . Tři hvězdičky dávám za místy rozvleklé vyprávění a zbytečného textu . Třeba neustálé popisování obtíží spojených s těhotenstvím Margot.
Jinak dobrý . Těším se na další .

21.07.2015 3 z 5

Výjimeční lidé Výjimeční lidé Peter May

Očekávala jsem víc od autora Skály, námět zajímavý , poslední vrah (vražedkyně )se dal uhádnout , ale jinak málo , některé úseky hodně slabé , milostné scény podrobně popisované zbytečné , konec jak v červené knihovně . Za mě nic moc .Dvě hvězdy dávám nakladatelství Host za obálku , za text nic.

16.07.2015 2 z 5

Všechno v pořádku, slečno Karpíšková? Všechno v pořádku, slečno Karpíšková? Eva Michorová

Vtipně napsaná kniha , milé čtení v létě k vodě , alespoň pro mě .

16.07.2015 3 z 5

Prázdné místo Prázdné místo J. K. Rowling (p)

Musím přiznat autorce obrovskou fantazii , kterou dovede přenést v zajímavé vyprávění . Pro mě dobré čtení.

16.07.2015 4 z 5

Šepoty a lži Šepoty a lži Joy Fielding

No nevím , nevím , asi to není můj šálek kávy , ale pomlouvat tuto knihu nebudu .

29.06.2015 2 z 5

HHhH HHhH Laurent Binet

Líbí se mě pohled na tu to událost zvenčí . Líbí se mě i zpracování . Doporučila bych knihu i jako četbu pro školáky , nejsou to jen suchá data a právě proto se to dobře čte . O operaci Antropoid by měl vědět každý Čech ,kladných hrdinů není nikdy dost . Čest jejich památce .

23.06.2015 5 z 5