hanap komentáře u knih
(SPOILER) V tomto díle se dozvíme hodně o životě rybářů na Aljašce. Kate pomáhá vyřešit vraždu jednoho z nich a další vraždu mladé dívky. Opět krásné čtení.
Tentokrát hodně akční, moc krásný příběh z období přicházejícího jara. Budí se medvědi i všeho schopní lidé, kteří si své frustrace řeší nabitou zbraní. Kate skvělá, všechno vyřeší, přesto je uvěřitelná.
(SPOILER) Zatím nejlepší a nejsmutnější příběh této série.
Plánu s Kate.
Detektivní příběh v hlavní roli Kate Shugakova v krásném prostředí Aljašky. Tentokrát nás zavede na ropná pole a jsme svědky jak Kate vyřeší problém s drogami. Líbí se mě tato serie a pokračuji dalším dílem.
(SPOILER) V pomto díle se dostane Kate do velkého nebezpečí, když pátrá po dvou stracených mužích. Přitom se dozvíme hodně o životě a práci rybářů na Aljašce.
Krásný příběh z Aljašky, o přírodě, lidech a s detektivní zápletkou.
Dopis ze záhrobí se odehrává v době kdy se boří totalitní režim a s nově nabytou svobodou si spousta lidí neví rady. V tomto kriminálním románu Dominik Dán živě popsal začínající přerod VB v Policii ČR. A přitom kriminalisté z oddělení vražd vyřeší v krátkém čase dvě vraždy.
Protože jsem začala číst tuto sérii od prostředka, znala jsem hlavní postavy a neměla jsem problém zaplout do příběhu Kate a obyvatel Aljašky.
Zajímavé prostředí zimní krajiny, těžký život zdejších obyvatel. Těším se na další díl.
To bylo něco, Kate se stala moji hrdinkou.
Jediný problém co mám, že jsem začala vlastně od konce, takže nyní jdu na první díl a moc se těším.
Výborná kniha o složité době. Nelehký osud obyvatel růžového domu a celého městečka. Kniha je velmi čtivá, čtenář je chycen do gradujícího příběhu a rozuzlení na konci knihy ještě dlouho zůstává v mysli.
(SPOILER) Nevím jak knihu hodnotit, byly momenty kdy jsem ji chtěla odložit, čtení se mně táhlo, až v druhé polovině jsem se začetla a dostalo to spád. Na konci se mísí smutek a naděje pro všechny v rodině.
Dominik Dán -Kořeny zla je to mrazivé, pravděpodobné čtení, popisující společnost devadesátých let.
Poslechnuto v Českém rozhlase jako audio četbu na pokračování. Výborně načtené J. Strykovou. Mám ráda příběhy z českého prostředí.
Krásná kniha, zatím jsem knihu četla sama, ale mám ji jako dárek a věřím, že bude mít úspěch. Musím pochválit krásné ilustrace.
Hezky zpracovány příběh tři přátel. Dozvěděla jsem se hodně o životě lidí v té době a v tom jak se jim bořily představy a měnily ideály.
Knihu Vejce a já jsem četla kdysi dávno, hodně dávno a moc se mně líbila, proto jsem využila možnost poslechnout si audioknihu, "Čtení na pokračování", v rádiu Dvojka. Audio je krásně načtený pani T. Medveckou a je to velký zážitek.