Andulka Andula přehled

Andulka Andula
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542808/bmid_andulka-andula.jpg 4 46 46

Sedm veselých příběhů o andulce, která zažívá zábavná dobrodružství se svou lidskou rodinou. Knížka je určena především předškolákům, ale i dětem starším, které už si troufnou číst samy. A taky všem dospělým, kteří se rádi se svými dětmi nebo vnoučaty při společném čtení zasmějí.

Literatura česká Pro děti a mládež
Vydáno: , Bourdon

Andulka Andula

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Andulka Andula. Přihlašte se a napište ho.

Ristridin
15.11.2024 5 z 5

Roztomilé čtení o andulkách pro děti. Babička jednu andulku má, takže mě to bavilo, ikdyž je vlastně příběh celkem obyčejný. Moc hezké ilustrace. Pátou hvězdičku si kniha zasloužila za v závěru přiložený QR kód s obrázky k vytištění a vymalování. Věřím, že se to dětem může líbit, vyzkouším.

katynka78
15.11.2024 5 z 5

Kdo mě zná, tak ví, že Patrik Hartl patří k mým oblíbeným českým autorům pro jeho umění popsat běžný život tak, aby to byla pohoda a zároveň to přineslo uvědomění, že toto se opravdu stát může, že se to děje mnoha lidem, i když v menší míře.
No a toto svoje umění dokázal krásně přetavit i do své první dětské knížky a musím říct, že se mu kniha opravdu povedla. Milá, veselá, vlídná a trochu s poučením. A taková má být dětská literatura.
Navíc i ty obrázky jsou moc hezké a kvalita papíru patří k velmi dobrým, což dneska nebývá tak zvykem.
Za mne potlesk.

Ditules
14.11.2024 4 z 5

Kniha, která Vám způsobí medové sny. Bombardón Patrik Hartl tentokrát zabrousil do dětské literatury a je to takové praštěné, roztomilé... zkrátka jeho rukopis. :) Ilustrace perfektní.

Kniha Andulka Andula v seznamech