hanap komentáře u knih
Nejlepší kniha (mého) léta 2016. Carla Morcka z Oddělení Q a jeho pomocníky jsem si zamilovala.
Skvělé, je jasně videt, že p. Dán zná prostředí policie a dovede velmi poutavě napsat krimi román.
Jako audio kniha v podání pani Medvecke vynikající.
Skvělá kniha, napínavá až do konce, překvapivé rozuzlení. Sympatický poručík Stride.
Výborná detektivka, jen ta Malin, pořád jsem čekala, že se dá do kupy. Určitě si přečtu i další díly .
Dlouho jsem této knize odolávala, nelíbil se mě její název. Nyní po přečtení jsem nadšená, napínavá zápletka, mě sympatický vyšetřovatel, na víc to dobře skončí. Výborné.
Slepá mapa , k této knize jsem se dostala uplně náhodou při hledání co teď přečíst. Byla to dobrá volba. Osudy tří žen, každá je poznamenaná dobou ve které žije, po přečtení jsem měla hodně námětů k přemýšlení.
Krásné, ještě dlouho po přečtení ve mě příběh Lýdie a její rodiny zaměstnával myšlenky. Rodina, jak někdy může být komplikovaná. Doporučuji si knihu přečíst.
Objevila jsem Dominika Dána. Moje první kniha Bestie, je to výborná detektivka. Ráda si přečtu ještě další .
Dobrá a napínavá detektivka . Určitě vyhledám i další od této autorky .
Příběh co se může stát díky nevšímavosti a nebo nezájmu , těch co mají za povinnost své děti chránit . Je mě líto všech , co si něčím podobným museli projít . Dobré na tomto příběhu je , že to hrdinku nezlomilo , našla cestu jak vymanit a změnit svůj život a budoucnost svých děti . Doporučuji .
Dobrá červená knihovna , čekala jsem víc , ale dá se číst .