hancijar komentáře u knih
Horor, a k tomu od cirkve... Ma se cim chlubit...Neni co hezkeho napsat. Snad jen ze autorka mela tolik kuraze a byla schopna to zlo ze sebe vyplavit.
Nevim, no. Kniha dobra, ale kdyz mam cist knihy co jsou oznaceny jako sagy ci dynastie, tak si predstavim, ze na sebe nejakym zpusobem navazuji, a ne ze je o nejake to stoleti potom. Ranhojici se to nevyrovna, ale zas nemohu rict, ze by nebyla hezka.
Paradni pohodove poctenicko. Nejak jsem se od knihy nemohla odtrhnout. Uz se tesim na dalsi trilogii.
Uz nejakou dobu me laka Tibet, Nepal...a po tehle knize bych se tam vydala hnedka. Hlavne ta priroda, krasa. Paradni zivotopis
Paradni kniha, myslela jsem ze to bude blbost, ale byla jsem mile prekvapena. Celou dobu napinave, ale ten konec, byla jak rana sekerou.
Tak nevim, ale vetsi blbost jsem snad necetla. Autorka mela evidentne tezkou depku v dobe psani tehle knihy.
Musim rici, ze kniha je bomba. Velice napinave, bez chvilky oddechu az do konce :} Za me ma plny pocet bodu.
Paradni kniha, zadny problem...strhujici pribeh s volnym koncem...Dekuji
Pridavam se, skoda ze nevysly dalsi dily u nas, Parada, napeti, ale koncit 4.dilem je teda dost skarede vuci ctenarum. Jeste to skoncilo tak sakra napinave....
Pro me jedna ze zatim nejlepsich knih o JFK, Ctive, napinave no proste Zamboch je moderni Pan spisovatel.
Kniha me zcela dostala, precteno jednim dechem. Parada, tesim se na dalsi dil. Je to takova oddechovka, clovek u toho nemusi premejslet.
Poslouchali jsme s bratrem jako pohadku na usinani. Tak kouzelne, pohadky meho detstvi. Je, tak me napada, prectusito znova na vyzvu.
Parada, uz se mooc tesim na dalsi dil. Kniha je napinava, je v ni paradni dej, a dokonce nevite jak to vlastne skonci. Precteno jednim dechem.
Hezke kniha, jen misto popisu palem mohl popsat vice okoli, kdyz uz se o mom musel rozepisovat. Ale jinak ctiva kniha, s jasnym koncem od poloviny knihy.Zapletka neni zrovna silna.
Asi nejslabsi kniha, co jsem od Moora cetla, ale i tak aspon za 4 hvezdicky je ok. Velice se mi libila, To se musi brat s nadhledem, ale jde to :D
Velmi dobre napsano, Hruzy valky lidi, je mooc knih o hruzach koncentraku, ale tady je to z druhe strany. A mel by si to precist kazdy, kdo dela politiku, proc nevalcit, A kazdopadne do maturitnich otazek tato kniha patri.
Snad moje prvni Sci-fi a parada. Krasna zapletka, moc se mi libilo. Uz mam nachystane dalsi dily Vladcu diamantu a mooc se na ne tesim.