Hanjimka

Vybráno do Čtenářské výzvy a dobře jsem udělala. Nejsem příznivcem tohoto žánru, ale kniha měla spád, napětí, lásku i dobrý konec. A to mám ráda.

Tuto autorku mám velmi ráda. A tohle je tedy parádní čtení. Knihy, knihovnice, romantika, napětí a ten konec :-D, co víc si přát.

Trochu vzpomínek, trochu lásky, plno romantiky. Na odpočinek ideální výběr knihy.

Přečteno ušima jako audiokniha. Rok života kluka přesazeného z města na vesnici. Líbilo se mi ztvárnění 3 herci. Příběh je vlastně viděn a komentován Vikoušem, jeho matkou herečkou Hanou a babičkou Evou.

Ač jsem spíš kočkomil, takhle knížka se určitě bude líbit všem milovníkům jakýchkoliv zvířat. Krásně popsaný život jednoho mentálně nevyrovnaného psího blázna. A jeho rodiny. Smích i pláč, všechno v jedné knize.

Krásná kniha o věcech o kterých jsme se ve škole neučili. A vlastně jsem vůbec netušila , že něco takového se dělo. Možná mohl být konec trochu víc rozvedený, ale i tak to byl zážitek.

Neskutečná fantasie autora, rozvedení postav, napětí a ten konec, no prostě super kniha. Už aby vyšel další díl v češtině.

Klasika na které jsem vyrůstala a občas prostě jen přečtu jednu, dvě povídky a je mi líp.

Návrat ke klasice. Odpočinková knížka s humorem, který mám ráda.

Po náročném začátku se vyklubala zajímavá a jímavá kniha . Je to náročnější čtení, a já moc nemusím knihy o válce, ale dočetla jsem a jsem ráda.

Klasická kniha mého dětství. Milovala jsem Verneovky a občas se k nim vracím. Jeho vyprávění mě dokáže znova zase nadchnout.

Jsem zklamaná, hodně nadšených komentářů, ale já se dlouho začítala a dočetla jen proto, abych zjistila, co na ní všichni mají. Nenadchla.

Rychlé přečtená knížka. Představa 72 létě babičky, která si nemá s kým povídat a tak si chytne " Ptáčka" mě pobavila. Ale samota nutí dělat lidí i divné věci.

Posloucháno jako audiokniha, četl Matouš Ruml. Krásně popsaný život s Aspergerovym syndromem.

Posloucháno jako audiokniha. Pro mě poněkud těžší čtení. Chvílemi jsem se ztrácela ve vyprávění, množství i jménech postav.

Tenká, něžná, poetická knížka ke které jsem se dostala přes Klub milovníků knih. Jako milovnici koček se mi líbila. A Čibi je pěkné jméno pro kočičku.

Tuhle knihu mám moc ráda a ráda se k ní občas vracím. A proto letošní výzva je pouze záminka vrátit se do staré Anglie a prožít s Janou její setkání s Rochesterem.. A mimochodem za nejlepší filmové zpracování považuji to z roku 1983 s Timothy Daltonem.

Poslechnuto jako audio kniha, a jsem nadšená. A nepropadejte panice :-D