HankaJ komentáře u knih
styl spisovatelky znám, mám ráda její knihy, ale v této jsem se ztrácela, když cestovali až do Ruska atd
přečetla jsem hodně knih spisovatelky, ale tuto jsem chtěla několikrát odložit, nakonec jsem ji dočetla, do děje bylo zahrnuto veliké množství postav a cizích jmen,
zvláštní kniha, když jsem ji začala číst, nebylo mi moc dobře a nechtěla jsem se k ní moc vracet, protože jsem tušila, že to nebude příjemné, ale při čtení jsem se nemohla odtrhnout
knížku jsem dočetla jen proto, že téměř nikdy nedočtenou neodkládám, posledních cca 100 stran bylo trochu napínavější, ale jinak mne opravdu nezaujala
zbytečně používaná sprostá slova i tam, kde opravdu nemusela být
knížka na dlouhou chvíli, u které se nemusí přemýšlet, jen mně dost překvapilo, kolik bylo v knize gramatických chyb, na to,že je to český autor, ty chyby kazí dojem, alespoň u mne
mně se kniha moc nelíbila, ale je fakt, že dost toto hodnocení ovlivnila i skutečnost, že v polovině knihy chybělo cca 20 stránek a to byla kniha nepoškozená a z knihovny a není náznak toho, že by stránky někdo vytrhl
knihu jsem přečetla celkem rychle, ale moc mne nezaujala
¨Asi bych si sama tuto knihu v knihovně nevybrala, naštěstí mi byla doporučená a jsem velmi ráda, že jsem ji přečetla
zajímavá, a v závěru došlo i na pár slziček
kniha mne vůbec nenadchla, zápletka byla zajímavá, ale konec téměř nijaký
zvláštní a zajímavá kniha,posledních cca 80 stran jsem musela ráno dočíst najednou
z počátku jsem měla trochu zmatek v hlavních postavách, ale konec byl celkem dobrý
tato kniha se mi moc nelíbila, zdála se mi bez děje, zkusím jiné knihy tohoto autora, třeba se mi zalíbí