hanulie komentáře u knih
Pro mě kniha byla nudná. Čekám od knihy únik mimo realitu všedních dní a u této knihy jsem se nemohla dočkat konce. Je to příběh milionů z nás. Na spisovatelku jsem nezanevřela a budu se těšit na (snad povedenější) knihu.
Kniha je fantastická. Styl p.Bryndzy mě baví a s každou další knihou jsem hladovější po další. Vůbec mi nevadí, že již kolem cca 100 strany se dozvím, kdo je pachatelem. Příběh nabírá ještě napínavější ráz, je plný zvratů a překvapení. Jsem až naštvaná sama na sebe, že jsem přečetla tak rychle, ale jinak se to nedalo.
Navíc tato kniha má i poučný charakter. Poukazuje na nebezpečnost sociálních sítí.
Nepotěší, neurazí. Vše je vcelku jasné, brzy se zápletka rozluští a v knize neexistuje žádný velký okamžik překvapení a dychtění po dalších kapitole. Kladně hodnotím styl psaní, hezky se četlo, rychle to utíkalo.
Doslova mě pohltila. Jiný příběh, jiné myšlení vraha, jiné zápletky, opět napínavý konec. Sice se identitu vraha dozvíme už v průběhu, ale vůbec mi to nebránilo být dále v napětí a sledovat jeho dopadení. Těším se na další díl!
Dlouhou se člověk nudí a má nutkání knihu odložit. Přemílání hlášek a názvů filmů se mi zdá plýtváním řádků. Od půlky začíná být kniha čtivá a nabírá rychlý spát.