Havrnka komentáře u knih
Moje první kniha od těchto autorů. Mě se líbila moc a pokračuji k dalšímu dílu.
Zpočátku se děj rozvíjel pomalu. Ale postupně nabíral na obrátkách. Celkem čtivá Kniha.
Ze začátku jsem se nemohla chytnout, protože byl velký rozestupy mezi díly. Děj byl napínavý, přestože oproti předchozím dílům nebyl tak krvavý. Opravdu dobrý závěr trilogie.
Ze začátku jsem se do knihy nemohla začíst, ale postupně se začal rozvíjet napínavý příběh. Doporučuji.
S touto knihou jsem bojovala skoro měsíc!! Jsem velikým milovníkem detektivního žánru, ale tak nudný a vleklý příběh jsem dlouho nečetla.
Pan Brynza opět nezklamal. Kniha se mi líbila víc než předcházející (Noční lov). Měla větší spád a více napětí. Opět za plný počet bodů!!!
Předchozí kniha Dívka v ledu byla více strhující. V této knize se vše odvíjí pomalu a není tak napínavá.
Tuto knihu jsem již četla po třetí a vždy mne vtáhne do děje. Knihy Tess Gerritsenové mám ráda, mají náboj a spád. Jsem ráda, že podle jejích knih vznikl seriál ...vraždy na pitevně. I když hlavní hrdinka Rizzoliová je v knize popisována jinak než jaká je v seriálu, mě se líbí v obou podobách
Jsem milovnicí detektivních příběhu, ale četla jsem lepší a napínavější.
Opět dobrý Hartl. Mě přivedla knihu k zamyšlení o mých okamžicích štěstí. Bylo jich celkem dost, ale pořád je třeba si je uchovávat a získávat nové,
Trochu dobrodružství, trochu lásky a je z toho čtení na krásné letní podvečer. Doporučuji.