Helenicka komentáře u knih
Krásná trilogie ze života Josefíny, manželky Bonaparta. Knihy jsou psány jako osobní deník. Byly chvíle, že jsem se od čtení nemohla odpoutat.
Velice dobrá a čtivá kniha, která okamžitě vtáhne do děje. Líbila se mě víc jak Hypnotizér.
Skvělá kniha pro ty, kteří chtějí pochopit a rozumět svému koníkovi a žít s ním v harmonii.
Jediná kniha od Browna, která mě bavila tak do tříčtvrtiny. Díky tomu jsem si vzala i Dějiny umění a pídila se po dalších informacích. Jen ten konec byl ulítlý a "divně" ukončený.
Nestává se mě, abych knihu nedočetla.... Ale toto jsem opravdu vzdala. Nudilo mě to a v půli už to byla jen a jen ztráta času.
Všech pět dílů se dobře čte. Je to takové to ženské čtení na dlouhé zimní večery. Poučí, pobaví.
Všechny tři díly této trilogie mě tak pohltily, že jsem měla co dělat, abych se dostala vůbec do postele. Jen doporučuji přečíst napřed knihy a pak se podívat na film.
Miluji koně na pastvinách. Vážím si lidí, kteří umějí s nimi pracovat a respektují je. Vážím si moc lidí, kteří své zkušenosti předávají dál ostatním, kdo chce tomuto nádhernému zvířeti porozumět a žít s ním v harmonii.
O to víc si vážím Barunky a Vaška Bořánkových proto co dělají, jak pro lidi, tak hlavně pro koně.
Barunka Bořánková (Krýsová) přeložila unikátní knihu od Bucka Brannamana, o jeho začátcích, těžké práci, o lásce ke koním a životě vůbec.
A kdo že je to ten Buck Brannaman? Přečtěte si knihu! :-)
Všech pět dílů jsou úžasné, skvěle se čtou. Kdo má rád historii, starou Anglii a detektivky, přijde si opravdu na své. Jen je možná dobré číst knihy podle posloupnosti.
Zklamání. Další kniha od Dana Browna, kterou jsem dočítala s vypětím sil.