helenkan komentáře u knih
Tahle knížka mě neskutečně baví. Ani nevim, kolikrát jsem jí už četla,ale pokaždé si jí vychutnávám. Pěkný romantický a vtipný příběh.
Opravdový příběh ze života. Není dobré zkoušet štěstí jinde. Nakonec zjistíte,že to byla velká hloupost. Jenže už může být pozdě a zbyde jen pokažené manželství, přátelství a život v troskách. Aspoň ten konec byl trochu pozitivní.
A jinak, dobré čtení.
Přečetla jsem si dnešní komentář pode mnou a vzpomněla jsem si,že jsem knížku taky četla před třinácti lety. Moc dobře si pamatuju,že mě svým způsobem překvapila (mile) a že se mi líbila. Určitě si jí znovu přečtu.
Přečteno za jedno odpoledne. A bavilo mě to,bezva počteníčko. Hodně se mi líbil vztah sourozenců, Soni a Michala.
Jsou knížky, které přečtete a nikdy na ně nezapomenete. A tahle je jedna z nich.
Mě se knížka líbila a dobře se četla. Jasně,že se trochu liší od původních dílů. To je ale normální,když to napsal jinej autor. Ale poradil si dobře.
Láska si prostě nevybírá,ať je doba jakákoli. Knížka stojí za přečtení.
No pááááni přímo jsem to zhltla.A to za jeden den. Napínavý jak kšandy.Já tu sérii prostě miluju.
Moc se mi to líbilo.A nebyl by to Sparks,aby mě ke konci neukápla nějaká ta slzička.