helenkan komentáře u knih
I dospěláci potřebují občas pohádky a tohle je jedna z nich. Jen mě někdy Nell šla na nervy s tou svou nedočkavostí.Jinak dobrý čtení.
Moje první z této série.A i když jsem nezačala od jednotky,rozhodně budu pokračovat.Líbilo se mi to.
Ještě se mi nestalo,že by mě nějaká knížka od Collinsový zklamala.Bylo to super počteníčko.Taková nenáročná oddechovka, ve které je od všeho trochu.Dobře se čte.
Knížka se mi líbila. Byl to pěknej a zajímavej příběh.Jen ty chyby mě to kazily.A jeden překlad mě doslova šokoval.Sice nevim jak je to psáno v originále,ale tohle? Jde o popis jedné z kamarádek a tu je kousek z věty : ,,lícní kosti,na kterých byste si mohli otvírat láhev piva." No nevim,ale pro mě dost hrozný a nepředstavitelný. :(
V téhle knížce jsou vlastně dva příběhy.Dohodnuté sňatky byly strašný.Ne každý měl takové štěstí,jako hrdinové v této knize.Dá se to přečíst,ukrátí to chvilku,ale nějak zvlášť to nenadchne.
Dneska jsem si knížku půjčila v knihovně,čtu komentáře a mám divnej pocit,zda jse neudělala chybu.
No zkusim to a uvidim.
Uf,konečně jsem knížku dočetla.Skoro až do poloviny to bylo zvlášť rozvleklé a zdlouhavé. Až pak to začalo být zajímavější.Ale stejně mě kniha trochu zklamala.
Nijak zvlášť mě to nenadchlo.Jakoby bylo z každého předešlého dílu něco sebráno a upraveno do téhle knížky.
Příjemné,pohodové čtení.Jen jsem udělala tu chybu,že jsem si přečetla napřed pátý díl a pak teprve čtvrtý.Neměla jsem tušení,že je celá serie.
Skvělá knížka.Při čtení jsem byla neustále napjatá a zvědavá na osudy všech hrdinů.
Ze začátku jsem se moc nechytala.Pak se to o dost zlepšilo i jsem se zasmála.Dokonce jsem si připoměla i svoje,,Huberty,Olivery" a jiné katastrofy.:)))))))
Docela obyčejná romantika,kde se až tak moc nedělo.Čekala jsem víc.
Začáteční vyprávění Angely,jedné z dvojčat,mě přišlo dost zdlouhavé a nudné.Až když začala vyprávět druhá sestra Berseba tak to začalo být zajímavější.Byla vlastně tak trochu potvora.A vždy z jejího pohledu byla knížka lepší.Další díly už ale nemusim.
Dobrá detektivka,dost mrtvých i dost podezřelých.A nechybělo ani trochu toho tajemna.Rozhodně jsem nečekala tak překvapivej konec.Tentokrát jsem vraha neuhádla. :)))
Docela pěkná detektivka a jsem i zvědavá na další díly.
Moc jsem si od toho neslibovala a byla jsem překvapená.Líbilo se mi to a hned jsem se pustila do pokračování.
Klidné,příjemné a pohodové počteníčko,které i tak potěší.
Jsou to dvě povídky ze světa sportu.Mě osobně se víc líbila ta první o baseballu.V druhé povídce se moc do podrobna popisují samotné závody a dějově nic moc.Ráda čtu knížky od Nory Roberts,ale v téhle chybělo trochu toho napětí i akce na které jsem u ní zvyklá.Tahle je opravdu jen oddychové čtení.
Napínavý od začátku do konce.Měla jsem určitý podezření,ale takový konec jsem nečekala.
Bylo to super.