helenkan helenkan komentáře u knih

Ošklivé káčátko Ošklivé káčátko Iris Johansen

I dospěláci potřebují občas pohádky a tohle je jedna z nich. Jen mě někdy Nell šla na nervy s tou svou nedočkavostí.Jinak dobrý čtení.

23.10.2015 4 z 5

Smrtící nevinnost Smrtící nevinnost J. D. Robb (p)

Moje první z této série.A i když jsem nezačala od jednotky,rozhodně budu pokračovat.Líbilo se mi to.

06.09.2015 5 z 5

Milenci a mstitelé Milenci a mstitelé Jackie Collins

Ještě se mi nestalo,že by mě nějaká knížka od Collinsový zklamala.Bylo to super počteníčko.Taková nenáročná oddechovka, ve které je od všeho trochu.Dobře se čte.

27.08.2015 5 z 5

Bohatá dívka, chudá dívka Bohatá dívka, chudá dívka Lesley Lokko

Knížka se mi líbila. Byl to pěknej a zajímavej příběh.Jen ty chyby mě to kazily.A jeden překlad mě doslova šokoval.Sice nevim jak je to psáno v originále,ale tohle? Jde o popis jedné z kamarádek a tu je kousek z věty : ,,lícní kosti,na kterých byste si mohli otvírat láhev piva." No nevim,ale pro mě dost hrozný a nepředstavitelný. :(

14.08.2015 3 z 5

Krásná slečna Krásná slečna Hedwig Courths-Mahler

V téhle knížce jsou vlastně dva příběhy.Dohodnuté sňatky byly strašný.Ne každý měl takové štěstí,jako hrdinové v této knize.Dá se to přečíst,ukrátí to chvilku,ale nějak zvlášť to nenadchne.

27.07.2015 2 z 5

Bohatá dívka, chudá dívka Bohatá dívka, chudá dívka Lesley Lokko

Dneska jsem si knížku půjčila v knihovně,čtu komentáře a mám divnej pocit,zda jse neudělala chybu.
No zkusim to a uvidim.

24.07.2015 3 z 5

Útulek pro padlé ženy Útulek pro padlé ženy Katy Darby

Uf,konečně jsem knížku dočetla.Skoro až do poloviny to bylo zvlášť rozvleklé a zdlouhavé. Až pak to začalo být zajímavější.Ale stejně mě kniha trochu zklamala.

14.07.2015 2 z 5

Rodinný nepřítel Rodinný nepřítel Barbara Taylor Bradford

Nijak zvlášť mě to nenadchlo.Jakoby bylo z každého předešlého dílu něco sebráno a upraveno do téhle knížky.

01.07.2015 2 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Barbara Taylor Bradford

Příjemné,pohodové čtení.Jen jsem udělala tu chybu,že jsem si přečetla napřed pátý díl a pak teprve čtvrtý.Neměla jsem tušení,že je celá serie.

21.04.2015 4 z 5

Ženy jeho života Ženy jeho života Barbara Taylor Bradford

Skvělá knížka.Při čtení jsem byla neustále napjatá a zvědavá na osudy všech hrdinů.

19.03.2015 5 z 5

Muži a jiné katastrofy Muži a jiné katastrofy Kerstin Gier

Ze začátku jsem se moc nechytala.Pak se to o dost zlepšilo i jsem se zasmála.Dokonce jsem si připoměla i svoje,,Huberty,Olivery" a jiné katastrofy.:)))))))

27.02.2015 3 z 5

Řekni mi pravdu Řekni mi pravdu Rachel Gibson

Docela obyčejná romantika,kde se až tak moc nedělo.Čekala jsem víc.

22.02.2015 2 z 5

Tanec pro dvě sestry Tanec pro dvě sestry Philippa Carr (p)

Začáteční vyprávění Angely,jedné z dvojčat,mě přišlo dost zdlouhavé a nudné.Až když začala vyprávět druhá sestra Berseba tak to začalo být zajímavější.Byla vlastně tak trochu potvora.A vždy z jejího pohledu byla knížka lepší.Další díly už ale nemusim.

28.01.2015 2 z 5

Odražená střela Odražená střela Sandra Brown

Dobrá detektivka.

21.01.2015 4 z 5

Dívej se, jak umírám Dívej se, jak umírám Erica Spindler

Dobrá detektivka,dost mrtvých i dost podezřelých.A nechybělo ani trochu toho tajemna.Rozhodně jsem nečekala tak překvapivej konec.Tentokrát jsem vraha neuhádla. :)))

16.01.2015 4 z 5

Pasti ze záhrobí Pasti ze záhrobí Charlaine Harris

Docela pěkná detektivka a jsem i zvědavá na další díly.

20.12.2014 5 z 5

Šepoty ze záhrobí Šepoty ze záhrobí Charlaine Harris

Moc jsem si od toho neslibovala a byla jsem překvapená.Líbilo se mi to a hned jsem se pustila do pokračování.

20.12.2014 5 z 5

Bratři, sestry a jiná neštěstí Bratři, sestry a jiná neštěstí Václava Molcarová

Klidné,příjemné a pohodové počteníčko,které i tak potěší.

03.12.2014 3 z 5

Vítěz bere vše Vítěz bere vše Nora Roberts

Jsou to dvě povídky ze světa sportu.Mě osobně se víc líbila ta první o baseballu.V druhé povídce se moc do podrobna popisují samotné závody a dějově nic moc.Ráda čtu knížky od Nory Roberts,ale v téhle chybělo trochu toho napětí i akce na které jsem u ní zvyklá.Tahle je opravdu jen oddychové čtení.

27.10.2014 2 z 5

Kniha mrtvých Kniha mrtvých Patricia Cornwell

Napínavý od začátku do konce.Měla jsem určitý podezření,ale takový konec jsem nečekala.
Bylo to super.

24.10.2014 5 z 5