helenkan helenkan komentáře u knih

Palác lží Palác lží Erin Watt

Tyhle Royalové mě dostali. Tři dny tři díly. Fakt je to moc pěkný čtení. A jsem závislák,pokračuju dál. :-))

24.08.2020 5 z 5

Papírová princezna Papírová princezna Erin Watt

Včera jsem začala a dneska dočetla. To svědčí o čem? Přeci,že to je super. A jdu hned na další díl. :-)

22.08.2020 5 z 5

Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Takový šéf je k sežrání i k nakopnutí. Samozřejmě jak kdy a proč. :-) Já se dobře pobavila. Jó a takový benefity i když pořádně zasloužený, nejsou vůbec k zahozeni. :-))

13.07.2020 5 z 5

Kroky vraha Kroky vraha Michaela Klevisová

Trochu se odlišuji od komentářů přede mnou. Sice jsem to přečetla,ale docela s přemlouváním sebe sama. Docela mě to zklamalo. Vždy si v knížce oblíbím, nebo je mi aspoň sympatická, nějakou postavu,ale tady jsem si nevybrala žádnou. A dokonce ani hlavní vyšetřovatel Josef Bergman mi nepadl do oka. Ale zkusím mu dát ještě šanci a uvidím. Přeci to nevzdám. :-)

20.03.2020 3 z 5

Teorie vraždy Teorie vraždy Andrew Mayne

Zajímavé téma z kterého trochu mrazí. Jen pro mě docela dost vědeckých informací v kterých jsem se ztrácela. Ale Theo je stejně sympatickej vědeckej blázen. :-)

22.08.2023 3 z 5

Aiden Aiden Melanie Moreland

To jejich přátelství může člověk jen závidět. Pěkná romantika. Fajn jsem si to vychutnala.

11.01.2023 3 z 5

Láska a válka Láska a válka Liz Trenow

Bylo to zajímavé a dojemné čtení. O nenávist i odpuštění. Byla to hrozná doba a tolik zmařených životů. Nebyla rodina, která neztratila blízkou, milovanou osobu. A lidstvo stále nepoučitelné.

29.12.2022 3 z 5

Přání Přání Nicholas Sparks

Páni, to byla zas jízda. Krásný, poutavý příběh, který jsem hltala skoro bez dechu. A jako vždy, což je u Sparkse obvyklé, je dobré mít připravený kapesníky. Moc jsem si Přání vychutnala.

09.11.2022 5 z 5

Smrtící nahota Smrtící nahota J. D. Robb (p)

Tuhle sérii miluju a tak jsem si zavzpomínala na její začátek.

22.08.2022 5 z 5

Pomalu hořící oheň Pomalu hořící oheň Paula Hawkins

Takové pomalejší, ale fajnové rozplétání jedné vraždy. Zároveň odhalování tajemství jedné rodiny. Líbilo se mi to a dokonce jsem odhadla pachatele. Což mě i potěšilo. :-)

03.08.2022 4 z 5

15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Mě se to líbilo. Aleš byl fakt třída i když ze začátku jsem si říkala " ty seš pěknej vůl". Jestlipak existuje takovej chlap, který by tohle podstoupil. Nevím, možná špendlíčkem hrabat. :-) Je pravda, že o peníze tam nouze nebyla. A to se žije trochu jinak. Možná by pak přemýšlel taky jinak. Ale pěkná odpočinková četba to je. Stojí za to přečíst.

26.05.2022 4 z 5

Dívky z lesů Dívky z lesů Minka Kent

Zajímavé téma které mě pohánělo číst pořád dál a dál, protože vás zvědavost jen tak nepustí. Napínavé od začátku do konce a rozuzlení jaké jsem rozhodně nečekala. A které docela překvapí. Super knížka.

09.05.2022 5 z 5

Údolí krásných žab Údolí krásných žab Stanislav Rudolf

Kniha mého mládí. A tak jsem si zavzpomínala na svoje první lásky i na letní (tenkrát pionýrské) tábory. A jak nám ti dospěláci vůbec nerozuměli. :-) Jaj, to byly krásné starosti. Pěkné čtení a já si to parádně vychutnala. Čtenářské výzvě můžu jen poděkovat. :-))

06.05.2022 5 z 5

Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

Tenhle díl mě ze začátku moc nechytil. Časté opakování stejné věci. Klidně bych ubrala pár stránek. Což neznamená, že se mi příběh nelíbil. Naopak opět pěkné čtení.

16.11.2021 3 z 5

Divoké labutě Divoké labutě Jung Chang

Tuhle knihu jsem si poslechla jako Četbu na pokračování na Dvojce. Musím říct,že v podání paní Hany Maciuchové to byl skvělý zážitek. Kniha samotná byla hodně zajímavá a zároveň "příšerná". Mělo by si to přečíst nebo poslechnout co nejvíce lidí. Takový život si nedokážu ani představit,natož ho žít.

28.10.2021 5 z 5

Cítit znovu Cítit znovu Mona Kasten

I když tušíte, jak to dopadne, stejně je to pěkné čtení než se k tomu konci dostanete. Příběh další dvojice z téhle série. Správná oddechovka.

13.09.2021 4 z 5

Pohřbená tajemství Pohřbená tajemství Joseph Finder

Někdy začnete číst knížku a než se nadějete jste skoro v polovině. Tahle mě pohltila tak, že jsem jí zvládla za dva dny. Pěkná detektivka se sympatickým hlavním hrdinou.

07.09.2021 4 z 5

Na hraně Na hraně Amanda Quick (p)

Detektivka, napětí, romantika vše v jednom. Jsem spokojená, líbilo se mi to. A navíc tahle autorka patří mezi mé oblíbené.

05.08.2021 5 z 5

Věřit znovu Věřit znovu Mona Kasten

Tenhle díl se mi zdál o trochu slabší než první. A Dawn mě dokonce někdy dost štvala, ale nemůžem být stále spokojené. :-) Stejně můžu říct, že se mi to líbilo. Jen dám o jednu * míň.

22.07.2021 4 z 5

Kontrakt 2 Kontrakt 2 Melanie Moreland

Stačí chvilka a hned je život vzhůru nohama. Naštěstí měl skvělou rodinu a bezvadný přátele. Pěkně mi to hrálo na city. :-) Ale líbilo se mi to.

21.06.2021 4 z 5