Hermiona419

Perfektní kniha! Napínavá, strhující a jednoduše skvělá. Kate Marshallovou jsem si strašně moc oblíbila, velmi se těším na další díly. Velké díky autorovi za skvělý čtenářský zážitek!

Před touto knihou jsem četla poslední (?) díl série s Erikou, Smrtící tajnosti, které byly naprosto famózní. Dívka v ledu je také velmi povedenou knihou, která vás nepustí do doby, než dočtete poslední stránku. Avšak nutno konstatovat, že na Tajnosti Dívka lehce ztrácí, ke konci mi chybělo dořešení některých vodítek a stop, to jsou ale jen malé drobnosti, které dle mého názoru, má autor už velmi dobře vychytané! Opět autorovi vděčím za skvělý čtenářský zážitek, děkuji!

Opět perfektní kniha s překvapivým koncem! Bryndzovka prostě nikdy nezklame!
Velké díky autorovi za skvělý čtenářský zážitek.

Čteno asi tak před třemi lety, byla to hezká kniha.

Neurazí a asi ani nenadchne! Jinak to špatné nebylo.

Absolutně skvělá kniha! Božský poměr je něco naprosto neskutečného a fascinujícího!

Vcelku naučná a poutavá kniha. Chvílemi mi přišla lehce překombinovaná, ale jinak působí dobrým dojmem. Za mě určitě ano, i když na vybrané Brownovy tituly rozhodně nemá.

Dan Brown prostě umí! Opět skvěle, lehce kontroverzně, zpracované téma, které nás má donutit k zamyšlení, obzvlášť v této nelehké době, kdy se svět potýká s pandemií. Za mě je to trošku slabší, než byla Šifra mistra Leonarda, ale i tak klobouk dolů! A na závěr jeden z mých oblíbených citátů od Danta: „Nejtemnější místa v pekle jsou vyhrazena těm, kdo si v časech mravní krize zachovávají neutralitu."

Tak v tomto případě u mě vede jednoznačně film, ale kniha špatná nebyla.

Nádherný příběh, přečtený jedním dechem! Velmi mě bavily Robinsonovy příhody s různými zvířaty na ostrově a také to, jak se pokoušel vyrábět mouku, chléb nebo třeba máslo.

Čteno asi tak před třemi lety, ale byla velmi povedená.