hey123 komentáře u knih
Tento díl se mi líbil moc, jelikož jsem se celou dobu soustředila na jinou postavu, kterou jsem považovala za hlavního ,,padoucha". Takže mě kniha překvapila. Co víc si od knihy přát :)
Čtivá kniha, ve které se opět dozvíme i něco víc o osobních životech hlavních postav.
Na knize se mi hlavne libilo to;ze hlavni postava neni policista ci detektiv.
Dale me zaujaly veci ohledne vedy. Knize to dalo uplne jiny nadech.
Kratke kapitoly,az do posledni chvile opravdu nevite;kdo je vrah.
Zajimava myslenka knihy,ctivr a hezky napsane.
Uz chapu, proc je autorka tak oblibena.. uz chapu, pro si postavy z knihy chcete googlit… ja jsem je totiz chtela googlit take.
Kniha je tak ctive a realne napsana, ze verite, ze ctete opravdovy zivotopis. Pribeh je plno odhodlani, lasky, ztraty a bolesti.
Sice sedm manzelu, ale koho doopravdy milovala? Byl aspon jeden z nich jeji laskou?
(SPOILER) spíš bych dala 3,5*
četla jsem všechny ostatní knihy od autora, takže jsem chtěla vyzkoušet i tuto.
A musím říct, že je napsaná stejně čtivě, jako ostatní knihy.
Líbilo se mi, že to není ta klasika - vyšetřovatel/ka, který má nějaké problémy, ale vždy vše vyřeší. A také to, že zde nebylo žádné brutální popisování vražd a mrtvol.
Ocenila jsem i nápad - sebevražda manžela - proč? Do čeho se zapletl? Proč to má vyřešit jeho žena? Stane se jí něco na odlehlém ostrově? Komu může věřit? Za mě super čtení, na dva večery.
krásná kniha, kterou přečtete hned, ale mnohem víc si ji vychutnáte, když ji budete číst pomalu, v klidu a budete se zamýšlet nad tím, co se v ní píše.
Navíc je krásně ilustrovaná. Určitě se k ní budu, stejně jako k Malému princi, vracet.
(SPOILER) napívavé opět od začátku do konce. v této knize víme poměrně brzy, kdo za vším stojí. úplně jsem si z popisku dokázala představit, jak hlavní ,,padouch" vypadá. Nečekala jsem, že nakonec zabije i svoji kolegyni z práce, která asi také nebyla úplně normální. Těším se na další díl, hlavně ať je Peterson v pořádku!
Wow.. Nemám slov.. Konec knihy mi vzal všechna slova. I kdyz jsem to tušila, neverila jsem, jak to uplne presne skončí a tohle mě opravdu nenapadlo.
Vynikající příběh, vyhovovala mi ich forma.
Kniha se čte sama, a i když má delší kapitoly, nevadí to. Pořád chcete cist dal.
Doporučuji!
Druha kniha od autorky a musim rict, ze me take bavila. Odpocinkova kniha, ve ktere nechybi zajimava zápletka. Bavilo me poznavat vic a vic jednotlive postavy.
Nejvice jsem si oblibila Bruna.
Kniha se mi moc líbila. Mám ráda, když se neřeší pouze přítomnost, a tak mi skákání z minulosti do přítomnosti vyhovovalo. Kniha se četla sama, velká písmena, dobře dlouhé kapitoly. Myslela jsem, že vím, jak kniha skončí, ale mýlila jsem se. A proto jsem nakonec s knihou byla spokojená.
Autora evidentně baví zacházet do témat sekt, náboženství a různých rituálních obětí. Kniha mě bavila, nedá se říct zda méně, či více, než V lese visí anděl. Líbí se mi námět, popis děje a krátké kapitoly. Do posledních stran jsem netušila, kdo je hlavní padouch. Tady mi popravdě trochu chybělo to, že jsme se o ,,hlavním zlounovi" nedozvěděli ještě o trochu víc.
Jsem ráda, že se neřeší jen ,,zabíjení", ale že se nějak rozvíjí i životy postav - i když bych Miu někam posunula, nechala jí zamilovat se...
Těším se na další díl
Od této manželské dvojice jsem jako první četla knihu Písečný muž..poté se mi do ruky dostal Lovec králíků. V tu chvíli jsem si řekla, že chci další knihy. Začala jsem Hypnotizérem. Kniha je napsaná opět vynikajícím, čtivým stylem, který čtenáře nutí říkat si ,,Tak ještě jednu kapitolu". Zajímavý příběh, ale konec/konce "zlých" postav mi přišel pokaždé moc rychlý. Knihu určitě doporučuji a hned se jdu pustit do další knihy, kterou mám v knihovně - Svědkyně ohně.
Bohužel u mě pořád vede Písečný muž, ale mám takové tušení, že Stalker tuto knihu předčí.
Moje prvni kniha od tohoto autora. A uz ted vim,ze chci vsechny jeho knihy! Uz ted vim,ze z toho bude laska! :) Knihu jsem dostala jako darek a zrovna tuhle nejspis kvuli tomu,ze v te dobe byly ukazky na film.
Hlavni postava mi byla od zacatku sympaticka,samozrejme ani u tohoto autora neni jednoducha osobnost. Dej me velice bavil,duvody vrazd jsem tedy odhalila celkem brzy..ale kdo jee Snehulak me prekvapilo velmi. I kdyz jsem to vlastne podvedome furt nejak tusila..kdyz si totiz vsimate zpetne po precteni,jak vzdy Harry na Snehulaka reagoval a jake mel pocity z rozhovoru,dalo se to cekat. Ale samozrejme jsem asi trikrat udelala Coooooze. A chodila jsem kvuli docteni spat pozde v noci. A nelituji toho. Chci dalsi pribeh! Jen me ted mrzi,ze jsem nezacala hned prvnim dilem...a ted se kouknu na film,jsem velmi zvedava :)
Kniha,kterou by si měl přečíst každý. Vše si u toho predstavujete a možná, že dojde i na slzy :)
(SPOILER) Ma druha kniha od autorky. A opet nezklamala.
Kniha je velmi ctiva, plna psychologickych her a hlavni tema je sekta.
Asi tak nejak budete tusit, jak to cele dopadne, ale kniha vas tak vtahne, ze vsm to bude jedno. Verila jsem, ze ctu skutecny pribeh
(SPOILER) moje první kniha, kterou jsem poslouchala jako audio. A nemohla jsem si vybrat líp. Nemohla jsem se odtrhnout, chtěla jsem pořád poslouchat dál. Krátké kapitoly, střídající se vyprávění.
Moc se mi líbil námět knihy - ale uvítala bych, kdyby hlavní ,,padouch" asi skončil jinak- A ne takhle rychle a vlastně za to, co vše udělal, nezaplatil.
Knížku si budu pamatovat hodně dlouho
krásný příběh, který skáče do minulosti a přítomnosti. Do příběhu se úplně začtete, soucítíte s hlavními postavami a říkáte si, co se asi stalo doopravdy a ať už se to konečně rozlouskne.
Moc hezké čtení :)
(SPOILER) musím říct, že jsem knihu přečetla za jediný den, Hrozně mě vtáhla a musela jsem číst stále dál. Nápad na to, že vrah vyvraždil celou třídu je super. I když vlastně celou dobu jen čekáme na jméno, tak vás kniha baví. Chcete vědět proč, jaký je důvod toho všeho.
Už se těším na další knihu.
musím říct, že chápu, proč je kniha takový hit. Tento žánr nečtu, ale říkala jsem si, že to zkusím.
A jsem za to moc ráda. Kniha se čte sama, úplně se vžijete do děje.
Hlavní postavy jsem měla od začátku ráda.
Pochodové myšlenky O a ochranitelskou povahu A jsem si okamžitě zamilovala. U knihy jsem se mockrát zasmála.
Jediné, co mi na knize moc nesedělo, bylo když Adam oslovoval Olive ,,potvoro". A také postelové scény se mi prostě takhle do detailu popisované do knihy nehodily.Nějak mi to k hlavním postavám nešlo.
Zamilovala jsem si i nejbližší kamarády.
chtěla bych každopádně film :D
asi má nejoblíbenější kniha z bradavické knihovny. Líbily se mi všechny bajky. Nevíce ale Příběh tří bratří, který známe i z filmu.
Kniha obsahuje 5 bajek - Čaroděj a skákající hrnec, Fontána příznivé sudby, Mágovo chlupaté srdce, Karlice Alice a chcetavý pařez, Příběh tří bratří
(SPOILER) úžasná kniha, kterou nedokážete odložit.
Pořád budete přemýšlet na tím, kdo to udělal a zda je Daisy opravdu mrtvá. Mohou za to rodiče? neříkají pravdu, že s tím nemají nic společného?
Na konci jsem tušila, že dívenka žije, ale vůbec mne nenapadlo, kdo za tím vším stojí, a hlavně proč.
NAvíc byla i malá Daisy hrozně chytrá a pani učitelce se vším pomohla.
Myslím, že by to byl úžasný film.