Heyhey komentáře u knih
Váhala jsem mezi 3 a 4 hvězdami. Bylo to takové "úplně normální". Za skvělý konec, který mě dostal, dávám plný počet.
Po velkém očekávání, velké zklamání. Kniha je dobrá. Ale předchozí knihy autora byly skvělé a ještě lepší. Takže pouze lamentuju....
Po počátečním rozjezdu slabota a zklamání. A hlavně mě iritovaly rozhovory Lili a Gabriela.
Čtivé, přemýšlivé, ale bezemoční zpracování stále aktuálního tématu.
Promyšlené, čtivé. Luxusní grafické zpracování. Kupte svým dětem!
Napsáno dobře, ale vyznělo to nějak do ztracena. Po těch pochvalných ódách jsem čekala víc.
Dobrá zápletka a originální řešení. A moc se mi líbí styl psaní autorky - u všech postav nás seznamuje se soukromým životem.
Asi je třeba ocenit, že autorka popsala 210 stran o pocitech. A pak je tu ten překvapivý konec. Ale celek je velmi slabý.
Deset bodů. Žádný z komentářů zde mě nepřipravil na to, jak je kniha skvělá. Perfektní. Měli bychom si dávat bacha na naše nesplnitelné touhy a přání, poznamenají nejen nás, ale i naše blízké.
Příjemná předvídatelná oddychovka. Ale se stálou podporou chuti na dobré kafe.
Zase jednou krásné počtení - zajímavé zápletka, originální postavy, čtivé reálie.
Tato autorka umí psát velmi čtivě a zároveň jde do hloubky. I tato kniha nutí se zamyslet. A k tomu přidáno spousta pěkných chvil při čtení.