Heyhey komentáře u knih
Kniha mě překvapila, protože podle recenze jsem čekala spíš něco jako je Deaver. Ale čtení bylo zajímavé a konec velmi překvapující.
Hlavní hrdinka byla neskutečně blbá, hrdina zcela nereálný, děj žádný. Nuda.
Nádherné čtení. Obdivuji promyšlenost zápletky, provázanost osudů. A jako třešinka na dortu byly hypotetické osudy hrdinů, "kdyby...."
Konečně originální zápletka. A příjemné čtení. I když jsem čekala něco hodně jiného.
Sice mírně přislazeno, ale četlo se příjemně. Takto by asi vypadali Návštěvníci, kdyby byl Adam Bernau holka.
Líbila se mi mozaika fotek, vtipných postřehů a ověřitelných faktů.
První polovina knihy velmi čtivá a zajímavě napsaná, druhá polovina nic moc, takže hodnotím jako průměr.
Překrásný příběh. Je v něm humor, melancholie, napětí, záhada i optimistický konec. A krásný jazyk.
Překrásná kniha. Křehký příběh. Přidávám hvězdičku za grafickou úpravu a za originální kompozici.
Nejnormálnější postavy: šestnáctiletá dvojčata. Nejvtipnější dialog na straně 223.
Krásné čtení, milý příběh, zajímavý sloh, úžasná kniha.
Zklamání. Slibované napětí chybí. Trocha psychologie tam byla. Ale čekala jsem víc....
Komplet obou knih je perfektní. Nejprve jsem byla trochu na rozpacích z přemíry chvály na knihy, říkala jsem si, že knihy jsou určeny mádeži a já jsem už aut. Ale ne. Vše do sebe zapadá i dospělák se doví něco vhodného do života s hledajícími mladými dospělými. (A taky si připomene dávné ideály.)
Velmi se mi líbila myšlenka dvou knih ze dvou pohledů. I forma deníku a dopisů mi připadá jako perfektní volba.