Heyhey komentáře u knih
Sice jsem čekala něco jiného podle recenzí, ale nebyla jsem rozhodně zklamaná a krásně jsem si čtení užila.
Knihu jsem začala číst při dlouhém čekání na vlak, příjemně popoháněla čas. Později mě začalo nudit, jak málo se děje a nikam to nesměřuje.
Příběh života paní Poledňákové se čte moc příjemně. Nepitvá detaily a intimnosti a přitom je osobní a není povrchní.
Velmi pěkně a zajímavě zpracované příběhy, které se skutečně staly a je potřeba je připomínat.
Musím říct, že kvůli obálce jsem se do čtení musela přemlouvat - je opravdu nepovedená. Ale příběh v knize je hřejivý a něžný. Milé čtení, které pohladí.
Vlastně jsem si tuto knihu spletla za jinou, ale když jsem ji začala číst, úplně mě vtáhla...
Je to velmi silné a velmi opravdové.
Na tomto příběhu oceňuji jeho opravdovost v detailech.
Autorka jistě sama topila v kamnech a štípala dřevo, nosila vodu a prala v ruce. Četba této knihy je jako povykládání si s babičkou.
Kniha se četla příjemně, ale rozuzlení přišlo najednou bez jakékoliv gradace. Takže něco tomu k pěti hvězdám chybělo.
Mám ráda komiksy, které popisují historické události. Tady to bylo navíc vtipné.
Čtení příjemné jako teplý prázdninový den. Pocit blížícího se "zla" udržuje napětí. A pak tvrdá realita. Super.
Felix není Dick, takže váhám mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Ale četlo se to dobře.
Kombinace romantiky a napětí byla příjemná, i když děj byl pomalejší.
Velmi osobní kniha. Nutí zastavit se a zamyslet.
V patnácti se mi to děsně líbilo, teď mi to přišlo jako příklad z učebnice ekonomie. Postavy pouze procházely, nekonverzovali, občas smutně pohlédly...
Skvělý příběh, napětí, zápletka - vše po pěti bodech. Svůj je i styl a hrátky se slovy.
Tato kniha měla všechny předpoklady být perfektní. Zápletka zajímavá, příjemný jazyk a očekávání budoucího....ale já jsem ji nedočetla.Po těch nadšených hodnoceních je to škoda.
Moc slov tu není, ale kniha je moc pěkná. Fotografie mají duši.
Kniha je výborně napsaná, připadalo mi, že se vše děje kolem mě, tak to je vše reálné.