Heyhey komentáře u knih
Zdá se mi slabší než dřívější díly. Ale to je věc názoru.
Nedá mi to a ptám se Pistalky: četli jsme stejnou knihu. Podle mne je ...nejtrefnější obžalobou ZNEUŽITÍ katolické doktríny pro soukromý prospěch. Ale napsaná je úžasně. 4 hvězdy.
Příjemný příběh na dlouhou cestu vlakem.
Kniha mě příjemně překvapila. Nečekala jsem tak příjemné a zábavné čtení. Široká paleta postav a jejich příběhů. Tak kvalitní příběh by si zasloužil pečlivější korekturu a tisk s méně překlepy. Těším se na další knihy autorky.
Obdivuji nadhled a otevřenost autorky. Kniha přinutí přemýšlet, ale netlačí a netíží. Doporučuji.
Na prvotinu skvěle napsáno, ta poslední hvězdička přibude autorce určitě u další knihy. Netradiční téma. Příběh. Mírné napětí. Nenápadné poučení. Doporučuji! Těším se na další knihy této autorky.
Kniha vyšla česky brzy po revoluci. Přišla mi zajímavá. Dá se číst i znova. Klidně ji doporučím.
Dávám deset hvězd. Perfektní čtení. Milé, napínavé ( bez krve), čtivé. Nezdělitelný zážitek, takže doporučuji!!!
Už to čtu čtrnáct dní a nic mne nenutí číst dál - žádné napětí. Jazykově slabé. Zkusím dočíst, ale děsně se to táhne.
Kniha je napsaná mile a srozumitelně pro děti, ale nenudí ani dospělé, kteří by ji dětem předčítali. Může pomoci k vysvětlení zapeklitých situací, když chybí vlastní slova.
Kniha mě zklamala. Vizuálně vypadá úžasně. I příběh slibuje, že bude zajímavý. Ale jazykové zpracování nebylo podle očekávání. Nedočetla jsem.
Zajímavá kniha. Zamilovaný příběh. Ale z neobvyklého úhlu pohledu.
Je to nádherná kniha na období adventu a těšení se na Vánoce. Krásný a neobvyklý příběh.
Líbilo se mi, že není šablonovitá, jak se často stává u více knih stejných autorů. Napětí bylo. Ale politická zápletka mě tolik nezaujala. Dobrý, ale Hypnotizér je mnohem lepší.
Před dvaceti lety se mi tato kniha moc líbila. Dnes mi přišla nemožně rozvláčná. Ale je to poklidné, příjemné čtení.
Jasná knížka pro teen holky. Ale ve svém žánru nadprůměrná. Stojí za přečtení i pro mámy teen holek.
Moc pěkná kniha pro děti. Pamatuji si básničky z dětství a dnes čtu svým dětem.
Velmi čtivé. Podobná stavba příběhu jako u Mužů, kteří nenávidí ženy, ale nezůstává takový svazující pocit. Doporučuji.