Hikari

Co na to říct. Knihy jsem pečetla proto, že mi kamarádi říkali, že nemohu knihu soudit, dokud si jí nepřečtu. Teď už mohu s klidným svědomým říci, že to byla ztráta času.

Začátek povídky je podle mě moc rozvleklý a konec zas urychlený. Celkově se mi příběh líbil a krásně poukazuje na sobeckost a povrchnost lidí.

Osobně bych se nezamilovala do sukničkářského Romea, ale do chudáka mrtvého Merkucia.

Dalo mi hrozně práce sehnat tuhle knihu a opravdu to stálo za to. :) moc krásná kniha, kterou budu v budoucnu ráda číst svým dětem

Jak se do nevýrazné, nudné a nerozhodné holky mohou zamilovat dva podle knihy nejkrásnější kluci?..

Trochu jsem se bála této klasiky, ale vůbec nebyl důvod. Nádherný příběh plný překvapení.

Krásné výtvarné zpracování :) a moc se mi hodila při přípravě na maturitu. Doporučuji všem skalním fanouškům LOTRa.

Tuto knihu jsem přečetla povinně do školy, ale jsem za to moc ráda. :) Je tokrásné čtení, ikdyž často i smutné. Ráda se k této knížce vrátím a přečtu si ji znovu. :)

Je pozoruhodné, jak můžete najít i jen malé slitování nad člověkem, který udělal taková zvěrstva..

Nebýt obrovské reklamy na filmy, nikdo by o těchto knihách nevěděl.. a asi by to tak bylo lepší

Dokonalá ukázka toho, co dokáže závist a intriky.

Krásná pohádková kniha :) občas je uvolňující ponořit se do nesplnitelného příběhu

Nejdříve jsem viděla film poté četla knihu. Vůbec mě to nezklamalo! Úžasná kniha :)

Všichni tuto knihu milují, ale já už bych si jí znovu nepřečetla..

Je zajímevé si knihu přečíst, ale znovu bych se do toho nepustila..