hippiesak komentáře u knih
Škoda, že tato manga série dostala novou grafičku :( Není to tak super, jako byly první dva díly. Špatné to není, to ne, ale chybí tam takový ten "sexy" styl a to je škoda. Jinak dějově to na sebe pěkně pokračuje a skončí :)
Ta grafika je fakt super. Hodně povedená manga. Příběh je pro mladší spektrum, ale nakreslený je to fakt moc dobře!
Tak toto byl zatím jeden z nejlepších dílů této série! Ale pozor, píšu to jako někdo, komu je 40. Moje já z roku 1994 (12 leté) by jistě nesouhlasilo a tvrdilo by, že nejlepší jsou příběhy od L.Beach z Údolí přízraků, případě že R.L.Stine se svou Fear Street je nepřekonatelný Big Boss. Tento díl nemá v této sérii nic co pohledávat :) Toto není žádný horor, žádné Stopy Hrůzy... Ale tajemný a mysteriózní příběh, který má spád, drží čtenáře v napětí až do úplného konce. Za mě fakt TOP kniha a těším se, až si ji třeba v roce 2032 dám znovu ;) Musím na ni totiž zapomenou...
Krásný příběh pro děti :) Příběh z období kolem Vánoc s tématikou záchrany ptáčka červenky musí zahřát na srdce většinu čtenářů :) Kniha doplněna o sympatické černobílé ilustrace. Za mě dobrý ;)
Manga pro děcka 12-16let (cca, hódně cca, páč je mi 40 a baví mě to taky) :))) On ten příběh není zase nějak extra duchaplnej, ale super kresba. REM má super detaily. Textu poskromnu. A příběh? Stačí si přečíst anotaci ;)
Jako dobrý... Ale minulý díl byl lepší ;) Těším se na únor 2022 a pokračování. Asi tak. Dneska krátce ;)
Tak jsem zase po čase sáhnul po příběhu s Čise a bavilo mě to. Je to jiné (ta část, co je na škole), ale začínám se do toho dostávat :) A začíná mě to opět bavit. Ta doktorka červ/člověk, kdyby nebyla z části červ, tak je dost sexy :) :) :)
Líbí se vám F1? Máte rádi týmy a piloty F1? Máte rádi souboj na trati? Ale hlavně přemýšlíte, jak ten celej F1 cirkus funguje na pozadí kolem vývoje, i když jste viděli všechny díly Drive to survive na Netflixu? Tak to potom musíte mít a zejména přečíst tuto knížku! ;) Adrian Newey je borec! Bál jsem se, jako obvykle, úvodu typu dětství atd... Ale kniha byla pojata jako celek aby zaujala a já si tím pádem užil každou kapitolu a pro fandy F1 všeobecně, mohu vřele doporučit. PS: ano, občas jsem se nechytal u technického popisu, ale bylo to jen občas ;)
Hele, jako úplně blbí to nebylo ;) Vlastně to bylo i super :) Čte se to velmi rychle, tím, že je to jen scénář. Výhoda fandy předchozím sedmi knih je, že má hlavu plnou "Harry Potter světa", takže když scénář říká "Bradavice, ředitelna", tak si ji ihned v hlavě představíme a můžeme jen číst, co říká která postava, či se dozvědět, jak se asi v ten okamžik tváří. Pro někoho, kde tento svět nezná by to asi úplně nebylo. Mě se to líbilo. Je to pro mě něco jako bonusový disk k ucelené kolekci 7 filmů (knih) ;)
Relativně dobrý ;) Určitě to je opět kniha, která podle mě nemá co dělat v sérii Stopy Hrůzy. Nevím, proč se sem dostala. Ale je to docela dobře napsané a odsýpá to. Jen jsem měl problém prvních několik stran s tím vyprávěním v 1.osobě. Nevadí mi to v případě nějaké autobiografie, ale klasické beletrie s tím vždycky tak trošku "bojuju". Ale ve výsledku OK ;)
Tý jo. Jak tuto knihu ohodnotit...? Jako bylo to napínavý, bylo to super, ale ta holka byla tak blbá... Hele, tak 3,5 hvězdy a protože to je R.L.Stine, tak dáme 4 jo? ;) Ono to ve výsledku bylo celkem fajn a pěkně to odsýpalo, což mám rád. Do 2 hodin hotová věc ;)
Když já je mám všechny 4 rád už skoro 40 let... Pro mě je to srdcovka a vypadá to, že moje děti (dvě holky) si taky v nich našly zalíbení. A to mě těší. 4 velké komiksy, 4 skvělé příběhy a jedna úžasná nádherná poctivo ručně kreslené grafika = úspěch na všech frontách ;) Díky pane Němečku. Opět díky...
Opět klasika :) Některé příběhy super, některé méně super. Některé fakt dobré, že si dovedu představit, že čtu celou knihu, některé katastrofa, že jsem se modlil, až skončí :) Zkrátka sborník, ale to je OK ;)
Některé kousky dobré a povedené jak graficky, tak příběhem a některé mě prostě nebavily. Ale to je tak většinou v případě sborníku, který chce mít pestrou nabídku, takže je to "přiměřená daň". Ve výsledku jsem relativně spokojený ;)
Jsem, nebo spíše asi byl jsem velký fanda seriálu. Knihu jsem sehnal za 80Kč v Levných knihách. No nekup to! ;) Ale ve výsledku spokojenost. Některé příběhy mě bavily více, některé méně. Ale ten příběh, kde jsou ty dvě okna u přístavu, nebo ten příběh s tím strašidelným domem, to bylo mega super! ;) Vlastně i poslední příběh Sochy byl docela dobrej... Vidím to na 3,5 hvězdy, ale dám 4 - jsou to Akta X přece :)))
Toto je prostě labůžo... Tento komiks se neomrzí. 4. ucelená kniha a stále zábava. Čtu to dětem před spaním a baví mě měnit hlasy, aby jim bylo jasné, kdo právě "mluví" a k tom jim ještě ukazuji prstem, kde jsem. Děcka to baví, mě to baví. Co více si přát ;) Snad jen aby již brzy vyšel nový ucelený komplet a my ho opět zařadíme do knihovny!
Jo! Dej mu Harry! To je ono!
Tak máme finále za sebou. První půlka kniha byla taky OK, ale druhá polovina to byla jízda! Harry je borec! Však děj známe asi všichni a tím, že z knihy udělali dva filmy, tak ve filmu je 90% knihy. Ale kniha byla prostě lepší ;)
Jen je škoda (rok 2022), že naše "nová doba" kope do J.K.Rowling. Byly doby, kdy jí ruce líbali a teď... škoda mluvit. Za mě velké díky za stvoření tohoto skvělého kouzelnického světa, světa Harryho Pottera!
Dobře Petr Kopl! Dobře! Je to cool číst to uceleně a s tím vloženým dílem z Čtyřlístku 695 mazec ;) Jen tak dál... Doma se již ohřívá 4. kniha ;)
Nádherná nostalgie se skvělým bonusem! Tak to se vám povedlo ;) Je mi 40 a při čtení svým dětem mi bylo zase 6 :)
Moje dcera má ráda Čtyřlístek a Piráty z Karibiku :) No, takže tato kniha u nás nemohla chybět :) A povedlo se jim to, opět. Říkám si, že může přijít doba, kdy dočtu příběh, nebo knihu a řeknu si, že už to třeba nemá šťávu, nebo je to už nuda... Ale zatím se to stále nestalo a jsem za to mega rád :) Takže jen tak dál, pane Němečku a celý týme kolem dokola ;)