hippiesak hippiesak komentáře u knih

Kámošky jak kráva Kámošky jak kráva Maryse Dubuc

Ježíši, toto byla ale sračka... Co na tom ty moje holky bavilo, to fakt nechápu.

13.11.2023 1 z 5

Čarohvozd Čarohvozd Skye McKenna

Nehodnotím, nebavilo nás to, knihu jsme odložili. Prvních 50 stran bylo celkem fajn, ale pak to byla nuda :(

13.11.2023

Ve službách Nuly 7 Ve službách Nuly 7 Nana Močizuki

Ty jo, tak ten konec mě nebavil :( Už jsem se těšil, až to skončí a skočím po nové manga knize :( Škoda, začátek slibný, střed série dobrý, ale konec slabota.

15.10.2023 2 z 5

Tajné kouzlo Tajné kouzlo Linda Chapman

Pěkný příběh. Skoro stejně dobrý jako první dva. Mladší dcera se dokonce i bála a po přečtení měla noční můry... chudáček :) Ale chceme číst další díl, tak to je dobře :)

Ve službách Nuly 6 Ve službách Nuly 6 Nana Močizuki

Dobré, sexy, sranda. Co víc si od manga příběhu přát? ;)

Garfield to smaží Garfield to smaží Jim Davis

Jako opět nezklamalo, ale jak to spadá pod ten Nickelodeon, tak mám pocit, že tak chybí um Jima Davise... Ale možná je to jen pocit, když to píšu v pondělí ;)

Ve službách Nuly 5 Ve službách Nuly 5 Nana Močizuki

Lepší díl, rozhodně lepší než 4 :) už mě to zase baví :) v tomto díly bylo asi nejvíc sprostých slov, co jsem si zatím všiml :)

25.09.2023 4 z 5

Ve službách Nuly 4 Ve službách Nuly 4 Nana Močizuki

Jde to s kvalitou příběhu dolů :( již mě to přestává bavit a není to tak vtipné jako 1.cast, škoda.

22.09.2023 3 z 5

Hurvínek a kouzelné muzeum - Kniha k filmu Hurvínek a kouzelné muzeum - Kniha k filmu Ivona Březinová

Nudný příběh, nudné zpracování, já se nudil. Děti to bavilo. Ale jde jen o přepsány film. Celé je to převyprávěno z pohledu Žeryka. To je asi to jediné vtipné...

22.09.2023 2 z 5

Šarlota a Jiskra Šarlota a Jiskra Julie Sykes

Slabší start, pomalý rozjezd, finále OK :)

21.09.2023 3 z 5

Ve službách Nuly 3 Ve službách Nuly 3 Nana Močizuki

Tento díl obsahuje vtipnější fórky spíše pro větší děti a mládež, ale stále v mezích slušnosti :) Vtipné, jak se tu řeší velikost poprsí :) :) :) Příběh konečně nabírá na obrátkách ;)

15.09.2023 4 z 5

Garfield bere vše Garfield bere vše Jim Davis

Peckááá, toto je mega kniha, jakože velká a tlustá = několik dní a hodin zábavy s Garfieldem :) Dřív jsem ho moc nemusel, ale toto je asi 3 nebo 4 kniha doma a zjistil jsem, že ho vlastně úplně zbožňuju :) Nemá chybu!

15.09.2023 5 z 5

Ve službách Nuly 2 Ve službách Nuly 2 Nana Močizuki

Fajn manga, i to pokračování. Občas sranda, občas sexy (plesové šaty, wau...) ;) Jdeme na 3.díl.

11.09.2023 4 z 5

Ve službách Nuly 1 Ve službách Nuly 1 Nana Močizuki

Celkem mě to chytlo :) Takže jsem si z knihovny od děcek přinesl další díly :) :) :) grafika je OK, je to trošku drzí, ale ne vulgární. Vyloženě pro děti :)

08.09.2023 4 z 5

Hry Hry William Shakespeare

09/2023: Přečteny první dvě hry, tedy Sen noci a Romeo a Julie. Sen noci svatojánské byla pro mě premiéra a ještě že jsem četl před tím manga verzi, takže jsem znal ty postavy. Bylo to moc básnické. Moc mě to nebavilo :( Možná to vidět v divadle? A Romeo a Julie je klasika všech klasik a jsem moc rád, že jsem sehnal tento překlad od E.A.Saudka, který byl použitý i pro český překlad filmu s DiCapriem :) Více mě to bavilo, když se mi děj prolínal s filmem :) Přečteno podruhé :) A zbytek knihy, tedy Hamlet a Othello odkládám na neurčito...

07.09.2023

Záludná přání Záludná přání Linda Chapman

Super je, že to zcela plynule pokračuje na první díl :) Takže předpokládám, že nevyřešené otázky z tohoto dílu se dočteme hned v tom dalším ;) Baví to děti jak 6 let, tak i 9 let. Dokonce 6ti letá se bála ;)

07.08.2023 4 z 5

Hal Hal Aoi Makino

Netuším, zda je autor/ka z Japonska, ale toto je typická manga jak vyšitá :) Čtení pěkně zprava doleva a děj se točí kolem studentu japonské střední. 4 příběhy, každý jiný. Za mě bezva :)

04.08.2023 4 z 5

Simpsonovi: Přísně tajné! Simpsonovi: Přísně tajné! Matt Groening

Klasika komiks, ale jsou tam fajn hlášky a při čtení se mi v hlavě objevuje hlas v české dabingu :)

23.07.2023 4 z 5

Sofie a Duha Sofie a Duha Julie Sykes

(SPOILER) Děti spokojené, bylo to celkem fajn, taková oddechovka. Jen se nemohu ztotožnit s tím, že jednorožec Duha je ten Duha a ne ta Duha :) Ale jinak OK :)

12.07.2023 4 z 5

Začarované zrcátko Začarované zrcátko Linda Chapman

Hele, jako dobrý. Ale fakt dobrý. Děcka to bavilo a mě, jako dospěláka taky :) Nápad super, příběh zajímavý. Určitě půjde do dalšího dílu. Dlouho jsem nedal pohádkové knize 5 hvězdiček. Tady dám :)

07.07.2023 5 z 5