honza0876

Nemyslím si že by bylo hlavní téma knihy nedostatečně zptacováno.
Stačí jedno semínko a vyroste velký strom. Sami ho můžete vypěstovat vytvořit si z kořenů tématu jinou korunu příběhu. Za mě ale dobrý tahle koruna mi přišla důstojná. Nabízela krásné plody ale i ošklivou hnilobu. A hlavně posloužila k zamyšlení o tomhle druhu stromu(fanatické křesťanství versus homosexualita) .

V poslední třetině to připomíná Chucka Palahniuka. Tedy trochu jiná Moriarty než jsme zvyklí.

Docela by mě zajímalo jaké měla Tudorka dětství. Podle všeho si v čistých krajkových šatičkách moc nehrála.

Schválně dávám plný počet hvězd a to kvůli tomu že mi nesedí to nízký celkový hodnocení. Myslím že knížce trochu škodí to nešťastný
srovnávání s Kingem. To hle není
King tohle je Tudorka.

Tuhle knížku jsem trochu podcenil. Jednak jsem se bál slaďárny a taky známého jména autorky. Rád se takhle mýlím.

Na počest tohoto díla na jaře zasadím chřest. Pak se budu těšit až bude staříkovi 102. J. J. to určitě skvěle napíše a paní Švolbová neméně tak přeloží. Dal bych víc hvězd. Nevíte někdo jak se dá dát 10?

Jak by se vám líbilo kdyby vaše dítě umíralo? Neuzavřeli by jste i vy nějakou faustovskou smlouvu tak jako v tomto románu rodiče Kate? Po přečtení knížky jsem vděčný že nejtěžší nemocí kterou některá z mých dcer už podstoupila je puberta.

Nebudu hodnotit nejsem cílová skupina. Četlo se mi to
hůř než ostatní knížky Báry. Super ilustrace a že jich tu je.
Na závěr inspirativní poslední odstavec. Hezké čtení dámy.

Odtušuji že si po téhle vsuvce šestý díl skleněného trůnu lépe vychutnám . Věž úsvitu obohacuje celý příběh o další světadíl a o nové skutečnosti . Né že bych si nemyslel že je tam S.J.Maas na začátku velkolepého vyvrcholení nevloží, ale my Masofilové si to jen vědoucně prolusknem . ( Třeba tý Mave teče černá krev ale kouzlem to nikdo nevidí:-))

Pravdivé i kdyby to bylo celé vymyšlené. Pár vtipných momentů pár depresivních . Příběhy jaké nás ulhané sebelitující a pak vše napravující prozřené osoby potkávají. Pro mě Patrik Hartl = kvalita která neklesá ani po čtvrté knížce.

Shakespearovské drama prsknuté do atmosféry Milerova Sin city . Dobrá fošna.

Komentáře o tom jestli je tohle důstojné pokračování nebo ne nemají smysl , nikdo
se už nedozví jak by psal dál Milénium dál Stieg L.
To že málokterý autor vzbuzuje potřebu přímo navázat na jeho sérii to je daleko důležitější.
Ale přeci jen i to pokračování se podle mě povedlo .

Tušil jsem to a tahle knížka to potvrzuje - ženský jsou šílený

Životní příběh , né tak neobvyklý v dnešní době. Tomáš je vlastně takový vrchníprchni Vrána jen už v nové době.Pro střední část knížky budou mýt asi spíš pochopení mužští čtenáři.

Tuhle knížku budu mýt připravenou v knihovně až příjde některá z dcer a bude se chtít dozvědět něco o islámu . Kdyby byl její zájem motivován seznámením se s nějakým simpatyzantem islámu ,doufám že po přečtení této knihy minimálně zpozorní .

Skvělá knížka, L.Moriarty se čte sama a
tahle je pro mě nejlepší. Zajímavý příběh
a perfektně rozebrané postavy, dokážete
pochopit proč jednají tak jak jednají a ještě
si je zamilujete a fandíte jim.

Povinná četba pro všechny pejskaře. Varování !!!
Knížka má i dost smutných pasáží a vám se při tom vybaví těžké chvilky z vaším kamarádem.

Prostě knížka o tom jak se dva chlapíci z počernickýho divadla vydaj na slavnou pouť. Humor v ní rozhodně nechybí