Hopicek495

Poměrně hezká novela o druhé světové válce, ale nevím, jestli si ji přečtu někdy znova.

Skvělá kniha, skvělý příběh, dokonalý jinotaj.. Bavila mě..

Příběh jsem znal, ale nakonec mě kniha nějak extra neuchvátila. Znova ji do ruky asi nevezmu.

Tenhle člověk mě prostě baví. Ať už jako komentátor, tak jako autor jeho deníků z jednotlivých šampionátů. Vtipné, chytré..

Stejně jako první díl. Švejk mě prostě nebaví. Ale uznávám, že by si ho měl asi přečíst každý :)

Bohužel, Švejk mě nikdy nebavil.. Ať už jako kniha nebo film. Nikdy jsem si k němu nenašel cestu. Bylo pár pasáží, kdy jsem se bavil, ale..

Nebýt maturity, asi bych se ke knize tak brzy nedostal. Každopádně mě to ohromně bavilo, skvělý humor. Knihu si rád přečtu ještě jednou.

Cizinec byla jedna z mých prvních povinně přečtených knih. A byl jsem mile překvapen. Ačkoliv jsem se toho bál, tak jsem ji přečetl jedním dechem.

Jedna z mých knih k maturitě. Ale vlastně nevím, co si o ní mám myslet..

Jedna z mých dětských knih. Ještě dnes si vzpomínám, že byla přečtena za jedno odpoledne :)

Skvělé, skvělé, skvělé! Roger Federer je můj největší tenisový oblíbenec. Je to můj idol a proto jsem se nemohl dočkat, až vyjde nějaká kniha o něm. René Stauffer mě nezklamal a já knihu přečetl jedním dechem.

Kniha mě prostě bavila. I z toho důvodu, že mám rád Spartu a Tomáše Řepku. Byl jsem zvědavý, s čím vyjde na povrch. Ani chvilku mě kniha nenudila, byl to prostě ten jeho "styl". Klidně bych si ji přečetl znovu. Za mě palec nahoru.