Ilirea25 komentáře u knih
Ta knížka je prostě O můj bože. Nic jiného se nedá ani říct. Už moc se těším, až si koupím druhý díl :)
Z téhle knihy vím, že nic nevím.. Bylo to na mne strašně hektické a dělalo mi dost problém, se v tom orientovat. Dám tomu ještě šanci, ale obávám se, že tohle nebude literatura pro mne.
Tuhle knihu jsem zhltla velmi rychle. Něco nového, čtivé, záživné. Doporučuji všemi deseti. Některým postavám bych nejraději vyškrábala oči, ale tak uvidíme, co se s nimi postupem času stane. :)
Kniha mě velmi překvapila. Zhltla jsem ji jedním dechem. Lehká jednohubka a těším se na druhý díl.
Mě se příběh velmi líbil. Zase něco nového. Těším se na druhý díl.
Po pravdě, v životě jsem nebrečela tak, jako o u zlodějky knih. Avšak, u filmu jsem nebyla 2 hodiny schopna přestat brečet. Kniha je to úžasná, ale udělala jsem tu chybu, že jsem se prvně podívala na film.
Ani nevím, co na tohle napsat. Serafína mě celé 2 knihy urputně štvala. Na to, že jí je 600 let, je naivní a neumí myslet dopředu. Kniha by se mi líbila, kdybych měla tak 12 let. Zdálo by se mi to jako krásný příběh. A co říct ke konci, neměli být spolu. Vypadalo to jako, jsou spolu, nejsou spolu a kdo by to čekal, zase jsou spolu. Podruhé už si to nejspíše nepřečtu.