Inka8 Inka8 komentáře u knih

Sejdeme se v knihkupectví Sejdeme se v knihkupectví Amy Meyerson

Nemohla jsem se začíst, až od poloviny knihy mě to zaujalo. Dočetla jsem do konce, ale četla jsem už lepší

26.10.2022 2 z 5

Nebezpečné známosti Nebezpečné známosti J. D. Robb (p)

Eva Dallasová opě nezklamala . Kniha se četla jedním dechem a už mám v knihovně připravenou další Než udeří stín

28.08.2022

Kolo štěstěny Kolo štěstěny Ken Follett

Nejprve jsem se nemohla začíst , protože je to úplně něco jiného , než obvykle čtu . Ale nakonec jsme to nevzdala a dočetla do konce a byla jsem moc ráda , že se potvrdilo , že boží mlýny melou pomalu , ale jistě

11.06.2022 2 z 5

Vrať mi můj sen Vrať mi můj sen Julie Garwood

Kniha se mi líbila , byla napínavá a fascinuje mě vztah Jill ke své dceři a k ostatním . Je neuvěřitelné , že někdo může být tak zákeřný , samolibý a dokáže působit na ostatní tak , že mu zobou z ruky .

27.05.2022 3 z 5

Oheň a led Oheň a led Julie Garwood

Tentokrát jsem netušila , proč se v knize prolínají dvě dějové linky , až zhruba od poloviny jsem pochopila , al tentokrát jsem nebyla nadšená .

16.05.2022 2 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Kniha se mi líbila a detektiv Cormoran Strike a jeho asistentka Robin jsou bezva dvojka

02.04.2022 3 z 5

Krok do jiného času - To nejlepší z Barbary Erskinové Krok do jiného času - To nejlepší z Barbary Erskinové Barbara Erskine

V této knize se mi líbilo jen pár povídek . Jinak mě moc nenadchla . Mám raději celé příběhy , než povídky

02.04.2022 1 z 5

Cedrový dům Cedrový dům Pauline Peters (p)

Přečten i třetí díl o Victorii a jejím komorníkovi Hopkinsovi a snoubenci Jeremym . Zajímavé do jakých zápletek se vždy připlete a navíc nenapadne ji , že je těhotná a při hledání zmizelého snoubence najde nevlastního bratra o kterém neměla vůbec ponětí . Nyní mám rozečten čtvrtý díl Chýše v močále , tak jsem zvědavá , co je zase čeká

01.04.2022 4 z 5

Tajemství růžového pokoje Tajemství růžového pokoje Pauline Peters (p)

Přečten druhý díl , který mě opět bavil , hlavně komorník Hopkins je skvělý . Jen prateta mi jde na nervy . Překvapení je poznání babičky Victorie a její tajemství

01.04.2022 4 z 5

Pod africkým sluncem Pod africkým sluncem Barbara Wood

Nemohla jsem se do knížky začíst , tak jsem ji odložila

05.03.2022

Úniky Úniky Julie Garwood

Kniha se mi líbila , byla tam zápletka i romantika a fascinuje mě , jak někteří příbuzní dovedou být otravní a hnusní .

05.03.2022

Lord John a důvěrná záležitost Lord John a důvěrná záležitost Diana Gabaldon

Právě jsem dočetla a troufám si říci , že se to nedá srovnávat s Cizinkou , kterou mám ráda . Sice tam jsou narážky na Jamieho Frasera , které nejsou nijak dotažené do konce . On sice měl obchod s vínem a kořalkou , ale v této knize mi to připadlo divné . Knihu jsem dočetla , ale moc nadšená z ní nejsem .Ještě mám Lord John a bratrstvo čeple , tak jsem zvědavá , zda bude také tak slabá

19.01.2022

Poslední přípitek Poslední přípitek J. D. Robb (p)

Knihu jsem přečetla s přestávkami, protože nebyl čas na čtení. Ale líbila se mi,jako všechny knihy od autorky. Je zajímavé,jak někdo dokáže být tak sebestředný, že kvůli tomu se odhodlá vraždit

01.01.2025 5 z 5

Borec Borec Julie Garwood

Kniha se mi líbila,jako celá série o rodině bratrů Buchananových. Jen jsem nechápala, že nikdo dřív neodhalil škůdce v podobě sestřenice. To její řádění přímo bilo do očí

29.09.2024 5 z 5

Prokletý původ Prokletý původ Klára Janečková

Přečetla jsem a jsem ráda, že v takové době nežiji . Nesnáším bezpráví a nadřazenost. Od autorky jsem četla pár jiných titulů a pár jich na mě čeká,ale tohle byla síla. Mám ten problém, že se v cítím do postav v knize a jednání otatních vůči hlavní hrdince se mi nelíbil

03.09.2024 5 z 5

Pouta z pavučin Pouta z pavučin Markéta Harasimová

Nebyla to první kniha od autorky , kterou jsem četla , ale mohu se přiznat , že takové vyústění děje jsem ani ve snu nepředpokládala . Autorčiny knihy se mi líbí a mám jich ještě pár v knihovně a tuto rozhodně doporučuji

23.08.2024 5 z 5

Láska k nakousnutí Láska k nakousnutí Alexander Stainforth (p)

Pro mne to byla taková oddechovka , protože v poslední době čtu hlavně thrillery , psychologické romány a krimi . Četla jsem už od autora jiné a ty se mi líbily více

22.08.2023 3 z 5

Pád noci Pád noci Alexander Stainforth (p)

Nevěděla jsem, jaký žánr je tato kniha. Četla jsem jiné od autora a ty se mi líbily. Tato byla velmi napínavá a čtivá. Nečtu fantasy literaturu, ale tahle se mi líbila a už mám připraveno pokračování Před soumrakem

20.05.2023 3 z 5

Rubínový pokoj Rubínový pokoj Pauline Peters (p)

Kniha se mi velmi líbila , jen jsem neočekávala rozuzlení . Vůbec mě nenapadlo , kdo je vrah . Právě jsem si všimla , že kniha má pokračování , které si moc ráda přečtu , protože se mi postavy líbily a jsem zvědavá , jak Victoria a Hopkins budou zase po něčem pátrat

28.02.2022

Nejtemnější hodina Nejtemnější hodina Barbara Erskine

Tato kniha byla úžasná . Momentálně mám rozečtenou Krok do jiného času a zatím mě moc nenadchla , protože mám raději celý příběh , než povídkové knížky . Uvidím

19.01.2022