inuska6280 komentáře u knih
Další kniha co potvrdila, že spisovatelka je úžasná!k Kniha mě fakt dostala, je tam příběh, láska, drama, smutek, radost, štěstí .... Už se těším až se vhnu na další knihu od J. lynn :)
Nevím proč ale z celé trilogie se mi líbil tento díl nejvíc :) Knížky jsou fakt zajímavý a jsem ráda, že jsem se nakonec dokopala si je přečíst. Vlastně díky odstínům jsem začala zase po deseti letech číst :D Navíc je knížka super pro nasbírání zkušeností :)
Není co dodat, krásnej příběh! :) bude mi celá parta dost chybět :(
Dalsi uzasna kniha, nemohla jsem odtrhnout, doporucuji:)
Kniha nezklamala :) bavila mě stejně jako všechny ostatní :)
Pribeh na jednicku :) ale prvni kniha se mi proste cetla lip :)
Další dost dobře napsaná kniha od J. Lynn. Trošku mi vadila povaha Roxy, tím jak byla zdrženlivá, ale na druhou stranu k tomu měla důvody :) Na knihu jsem se každý den těšila, až si k ní v klidu uvařím čaj a začnu číst :) Ovšem zatím nejsilnější příběh pro mě byl s Callou a Jaxem :)
Spisovatelku miluju :) opět nesklamala! Není nic lepšího si po práci přečíst něco takového! Těším se na další díl :)
Příběh z pohledu Cama se mi líbil víc. Už jak psala pode mnou slečna, nikdy se mi moc nechce číst ten stejný příběh, akorát z pohledu například chlapa, ale za tuhle knížku jsem ráda :) Určitě doporučuji :)
Dlouho jsem hledala vlastně slova, kterými bych zhodnotika knihu, celkem jsem se na ni těšila, ale nakonec nejsem ani nadšená ani sklamaná. Je napsaná fakt zvláštně, nevím jestli je to styl spisovatelky nebo divnej překlad....
Poslední dil, nejslabší :/ na kazde strance je popsana jejich neskutecne oooobrovskaaa laaaska, a furt a furt a furt dokola .... Az to cloveka proste prestane bavit :( jsem stastna ze jsem knizku po skoro pul roce precetla :D
Moc pěknej příběh, akorát bych tu aférku s Avery trošku míň dramatizovala. Ale těším se na další díl :)