irefir irefir komentáře u knih

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Knihu jsem začala číst vlastně dvakrát. Koupila jsem si ji, protože se o ní tehdy mluvilo a psalo snad všude. Když jsem ji začala číst, říkala jsem si, že to snad není možné - za co je tak vychvalovaná - a asi ve třetině jsem ji odložila.
Vrátila jsem se k ní téměř po roce a to v době, kdy jsem měla volno a spoustu času na čtení. A znovu jsem si říkala, že to snad není možné, ale tentokrát jsem se ptala sama sebe, jak se mi mohla nelíbit a jak jsem ji mohla tehdy odložit. Přečetla jsem ji během chvilky a byla jsem nadšená! No, i to se asi občas stane :)

29.07.2016 4 z 5

Hra o trůny Hra o trůny George R. R. Martin

K této knize mě přivedla moje dcera a nelitovala jsem, i když tento druh literatury moc nečtu . Úplně jsem se tím nechala pohltit :) a pak jsem si ještě pustila seriálové zpracování.

29.07.2016 4 z 5

Zločin na Bezdězu Zločin na Bezdězu Vlastimil Vondruška

Moje první kniha od tohoto autora, ale asi jsem měla začít nějakou jinou, protože v téhle jsem se trochu ztratila - bylo tam strašně moc postav a takový nijaký děj. Nedočetla jsem, ale vzhledem k tomu, že čtenáři autora tolik chválí, zkusím ještě nějakou jinou knihu od něho.

29.07.2016 1 z 5

Dům na samotě Dům na samotě Michaela Klevisová

Pěkná kniha, přesvědčivě napsaná. Jednání postav i děj podle mě nejsou nadsazené, při čtení jsem měla pocit, že se to tak klidně mohlo stát. Mám ráda severské detektivky, ale i tahle česká mě zaujala a od stejné autorky už mám připravenou další knihu ke čtení, tak jsem zvědavá...

25.07.2016 4 z 5

Chlapec, který rozdával sny Chlapec, který rozdával sny Luca Di Fulvio

Příjemná kniha, děj krásně plyne, chvílemi romantika, chvílemi méně. A pořád jsem si říkala, jestli bude ten happy end...

21.07.2016 4 z 5

Nesmírný Nesmírný Jussi Adler-Olsen

Tak jsem si asi od poloviny knihy myslela, že vím, jak to všechno bylo - a zase to bylo jinak:) Detektiv ze mě nebude, zůstávám u čtení:)

20.07.2016 4 z 5

Případ pro exorcistu Případ pro exorcistu Michal Sýkora

Kniha se mi četla moc dobře, hned po přečtení jsem si pustila i seriálové zpracování, ale kniha je kniha:) Určitě si přečtu i další autorova díla.

15.07.2016 4 z 5

Bez šance Bez šance Neal Shusterman

Trochu jiná kniha, než na jaké jsem zvyklá, ale líbila se mi. Jen to téma - hrůza pomyslet, že by se něco takového mělo naprosto legálně dít!

15.07.2016 4 z 5

Cizinec Cizinec Harlan Coben

Knihu jsem měla přečtenou velmi rychle a moc se mi líbila, i když mě zároveň mrazilo z představy, že by se něco takového mohlo opravdu dít. Tak snad abych nikdy nelhala a neměla žádné tajemství:)

17.06.2016 4 z 5

Krev prvorozených Krev prvorozených Juraj Červenák

Pro mě velmi pěkná kniha, odpočinková a příjemná. Nejsem až tak moc odborník na historii, abych mohla posoudit autentičnost. Beru to prostě jako příběh a ten se mi líbil.

26.05.2016 3 z 5

Umři znovu Umři znovu Tess Gerritsen

Četla jsem téměř všechny autorčiny knihy a moc se mi líbily. U této knihy jsem se ke konci domnívala, že rozhodně vím, jak to všechno bylo doopravdy, ale...... ve skutečnosti to bylo ještě úplně jinak:)

15.05.2016 4 z 5

Vzkaz v láhvi Vzkaz v láhvi Jussi Adler-Olsen

Podle mě výborné, čte se jedním dechem!!!

15.05.2016 5 z 5

Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Toto byla moje první kniha od této autorky. Později jsem přečetla další, které mě nezaujaly až tak moc, teprve Dívka, již jsi tu zanechal byla opět ta pravá:)

27.04.2016

Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Mně se kniha líbila, zpříjemnila mi čas strávený doma v době nemoci. Byla napínavá, chvílemi jsem se pokoušela odhadnout další vývoj - někdy se mi to povedlo, ale spíš ne:). Doporučuji.

27.04.2016