irefir

Nejdřív jsem se jen tak nechala unášet dějem a pak jsem samozřejmě začala přemýšlet, jak se všechno seběhlo a kdo je únoscem. Ale detektiv ze mě zase nebude - tipovala jsem někoho jiného:)

Nebylo to špatné, docela zajímavá kniha, ale od této autorky pro mě zůstávají nejlepší první dvě- Manželovo tajemství a Na co Alice zapomněla. To byly pecky a přála bych si další takovou.

Zpočátku jsem se nemohla začíst, později jsem se nemohla odtrhnout:) Příběh se mi líbil, kniha mě bavila a rozhodně mě nenudila.

Byla jsem velmi zvědavá, protože po výborném Písečném muži se mi některé z dalších knih autora( autorů:) zase tolik nelíbily, ale tohle bylo výborné čtení. Napínavé, parádní. Ale ten konec??? Tak snad se můžeme těšit na další knihu.

Začátek velmi slibný, ale dál.....nic. Došla jsem za polovinu a vzdala jsem to, Mám ráda spletité příběhy, i hodně "zamotané", ale musím se v tom stále orientovat, což se mi tady nedařilo. Příliš přeskakování z postavy na postavu, jednání bez logiky,... prostě ne. Opravdu velké zklamání.

Fuj, to byla hrůza - myslím tím téma, děj, detaily atd. Co se týká způsobu psaní, souhlasím s mnoha komentáři přede mnou. Stručné, strohé, někdy se to hodilo, někdy už to na můj vkus bylo příliš.
Jinak se mi kniha celkem líbila, jen na konci jsem přece jen čekala něco víc. Nevím přesně co, ale něco :)

Moc dobře se mi to četlo, stejně jako ostatní autorčiny knihy. Zjišťuji, že už jsem od ní asi přečetla všechno, což mě mrzí. Tak snad se objeví na trhu brzy nějaká novinka:)

Další kniha od této autorky, která se mi moc líbila. Ráda čtu severské detektivky, ale někdy se prostě musím vrátit do "známých krajin". :)

Chvílemi krásné vypravování ( taky jen kvůli němu jsem knihu dočetla ), ale té politiky tam na mě bylo trochu moc:(

Kniha se mi líbila, i když místy se mi zdála zápletka až příliš překombinovaná. Ale mělo to spád, napětí a četlo se to celkem samo:)

Kniha se mi líbila, autorka postupně naznačovala několik " adeptů" na vraha, aby si čtenář mohl pěkně zapřemýšlet.
Po přečtení jsem si pomyslela, že mi ještě chybí naznačení pokračování osudů některých postav, ale aspoň si je můžu vymyslet podle svého:)

Krása! Knížka se mi četla neuvěřitelně lehce, celý příběh jsem měla před sebou úplně jako film ( ačkoliv ve filmu některé věci prostě nejdou tak dobře vyjádřit ). Přestože postavy z knihy nezažívaly pokaždé zrovna zářivé chvilky, já jsem měla při čtení pocit pohody a klidu.
Opět jsem se ujistila, že knihy této autorky já prostě "můžu".

Přestože je léto, při čtení mi chvílemi běhal mráz po zádech:) Kniha se mi moc líbila, pěkné bylo střídání míst a postav, konec kapitoly často ve velmi napínavé chvíli atd. Už mám v knihovně zamluvený Kruh a těším se na další čtení.

Tohle byla první kniha od této autorky, která se mi příliš nelíbila. Vleklo se to, některé motivy a myšlenky se stále a zbytečně opakovaly, zkrátka nic moc.

No, docela mrazivé čtení. Autor mě neustále udržoval v napětí, až do úplného konce. Zajímavá zápletka, neobvyklý konec. Pěkné.

Moje oblíbená autorka. Zatím se mi nedostala do ruky žádná její kniha, která by mě nebavila:)

Četla jsem už dávno a film jsem viděla mockrát. Příjemně jsem se bavila. Jasně, je to třeba brát s velkým nadhledem, tak to autorka taky myslela.