Iva B. Iva B. komentáře u knih

Třetí hrob přímo před nosem Třetí hrob přímo před nosem Darynda Jones

Bože, tahle série mě tak baví, každý díl ke vtipný, čtivý a já jsem se hrozila az bude poslední stránka!! Snad vyjdou i další knížky, to bych si moc přála

30.03.2018 5 z 5

Druhý hrob nalevo Druhý hrob nalevo Darynda Jones

Opět se mi to děsně líbilo, takové oddychové čtení mám moc ráda.. stránka za stránkou utíkala a najednou byl konec a tak to má být ne? Akorát mě v tomhle díle strašně štvala hlavní hrdinka, ale co už.. :-)

08.03.2018 4 z 5

Půlnoční slunce Půlnoční slunce Jo Nesbø

O chlup lepší než předchozí díl, ale Harry Hole to prostě není, co si budeme povídat...

07.06.2017 4 z 5

Vražda v postranní ulici Vražda v postranní ulici Agatha Christie

Pokud máte čas, tak to zvládnete ani ne za 2 hodinky, 4 povídky s Hercule Poirotem odsýpají a je to taková oddechovka, pokud znáte i seriálové zpracování, vrahové vás nepřekvapí.

16.02.2017 5 z 5

Ostrov doktora Moreaua Ostrov doktora Moreaua Herbert George Wells

Nebýt čtenářské výzvy, tak bych se k této knize nedostala a to by byla chyba!! Ve své době to musel být poprask, jsem ráda, že jsem ji přečetla a doporučuji ji i vám.

14.02.2017 4 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Hrozně se mi to líbilo, četlo se to samo!

12.01.2017 5 z 5

Dokonalá chuť aneb Jak sníst svého manžela Dokonalá chuť aneb Jak sníst svého manžela Natalie Young

Nenechala jsem se odradit nízkým hodnocením a pustila jsem se do toho.. Bohužel musím souhlasit s tím, že je to o ničem.. čekala jsem úplně něco jiného, trochu humoru, nadsázky, .. ani styl psaní mi nějak nesedl... Jedna * za obálku, ta se mi moc líbí.

18.10.2016 1 z 5

Andělé strážní Andělé strážní Kristina Ohlsson

Ze začátku jsem se nemohla začíst, po prvních asi 100 stranách jsem si říkala, že to snad ani nedočtu, pak se to rozjelo a já jsem nějak nemohla přestat číst, dokud jsem nebyla na poslední stránce. Určitě kniha stojí za přečtení!

22.04.2016 5 z 5

Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Stejně jako u Zmizelé, jsem od knihy čekala více, nechytlo mě to! Nemohla jsem se začíst, bylo to takové roztahané a upřímně, takový konec jsem přesně čekala. Tím, ale nechci říct, že je to zlá kniha a vy si ji nemůžete přečíst.

20.04.2016 3 z 5

Zbožňuju Vánoce Zbožňuju Vánoce Lindsey Kelk

Přečteno za jeden den, který jsem nedobrovolně strávila v posteli.. Oddychovka, neurazí nenadchne. Určitě to není knížka, kterou bych musela mít ve své knihovničce.

30.03.2016 3 z 5

Sběratel polibků Sběratel polibků James Patterson

Viděla jsem nejdříve film, takže možnost překvapení, kdo je pachatelem jsem neměla! Ale i tak kniha je výborná a doporučuji k přečtení.

04.10.2015 5 z 5

A pavouk přichází A pavouk přichází James Patterson

Výborné, překvapivé! Doporučuji k přečtení, určitě nebudete zklamaní ;-)

23.09.2015 5 z 5

Klub rváčů Klub rváčů Chuck Palahniuk

Čekala jsem moc, nedostala nic. Nevím.. možná jsem divná, ale kniha mě vůbec nenadchla, nebavilo mě to.. třeba až si to přečtu za pár let změním názor, ale dnes pouze jedna *.

18.09.2015 1 z 5

Vždyť je to hračka Vždyť je to hračka Agatha Christie

Výborné, ale ke konci už jsem tušila jak to dopadne.

25.07.2015 5 z 5

Tajemná řeka Tajemná řeka Dennis Lehane

Nedávno jsem viděla i film podle knihy a zdál se mi docela dobře zpracovaný, což se u filmu podle knížek stává málokdy.

01.06.2015 4 z 5

Poslední případy slečny Marplové Poslední případy slečny Marplové Agatha Christie

Lehké zklamání, ale i tak jsem si tam našla něco pro sebe.

17.05.2015 3 z 5

Vražda na Velký pátek Vražda na Velký pátek Lee Harris (p)

Příjemná oddychovka třeba na propršené odpoledne, přečetla jsem to za den.

06.05.2015 4 z 5

Zmizelá Zmizelá Gillian Flynn

Hodně jsem se těšila, až se ke knížce dostanu.. no musím přiznat, že mě to nechytlo tak, jak jsem čekala, nepřišlo mi to zase tak ukrutně chytré a mrazivé jak o tom psaly recenze.. nemohla jsem se začíst, začátek byl hrozně roztahaný... Určitě kouknu i na filmové zpracování.

09.02.2015 3 z 5

Zrádné polibky Zrádné polibky Fiona Walker

Kniha mě moc nebavila, nutila jsem se do čtení. Nebyl to můj šálek kávy.

14.05.2013 1 z 5

Léčitel Léčitel Antti Tuomainen

Kniha mě moc nezaujala, čekala jsem o trošku více.

26.03.2013 3 z 5