Iva B. komentáře u knih
Další dokonalý příběh z pera autorky. Děj plný zvratů, napětí, až do samotného finále. Líbí se mi jak je tam podaný vztah Marka a Lacey, ze tam jde vidět, že tam něco probíhá, ale vůbec to nezasahuje do děje, jen se to objeví a zase zmizí a vy si můžete představovat. Těším se na další díl.
Tenhle hokej budete milovat :). Tohle byla skvělá jednohubka na jeden den, až mi bylo líto, že jsem to tak rychle přečetla. Žádnou knihu z hokejového prostředí jsem ještě nečetla a tohle byla pecka. Blake a Jess byli skvělá dvojice. Autorky nezklamaly a já se asi hned vrhnu na další díl a doufám, že bude stejně tak skvělý jako tento.
Tak tohle bylo vážně psycho! Cambridge: vraždy, nebo sebevraždy? Druhý díl série s Lacey Flint nás přivádí do Cambridge, studentského města, kde se děj odehrává. Celosvětově proslulou univerzitu svírá tíha podezřelých sebevražd studentů. Lacey se opět zapojuje do vyšetřování a samozřejmě tak trochu "po svém".. Dokonala atmosféra, atraktivní kulisy, lehké vrkání marka a Lacey, konec byl doják.. Bolton je skvělá a pokud jste od ní ještě nic nečetli, tak určité doporučuju!!!!
Stručně a jednoduše! Tohle bylo super čtení a všem ho doporučuju!!!!
Němý křik, to je přesně to, co jsem potřebovala, po těch ne moc vydařených knížkách, co jsem v poslední době četla!! Konečně jsem se vrhla na Kim Stone a její případy. Čtivé, napínavé, luxusní závěr. Víc asi nemám, co bych řekla. Plný počet bez debat!! Jediné, co mě fakt sralo - "Kim zvedá oči k nebi" Proč to bylo na každé druhé stránce?! Nechápu.
Sazka na jistotu, která nezklame! To je autor Robert Bryndza! Výborný příběh, četlo se mi to moc dobře. Tuto dvojici mám moc ráda.
Stále je to skvělé čtení, napínavé, čtivé, neodložitelné.. ale jak už je tady mnohokrát napsáno.. chtělo by to už definitivní konec nebo něco,.. protože ačkoliv HH miluju, mělo by to skončit důstojně a v nejlepším.. zbytečné prodlužování nemá nikdy dobrý konec..
Tahle bichle padla za dva dny... Nešlo přestat číst, dokud nebude poslední stránka. Kepler je můj velký oblíbenec a co se žánru týče, je ve formě.. ani občas je tři trochu přitažené za vlasy, ale kde není... Díky krátkým kapitolám to běží jako po másle.. já to mám ráda, tohle je můj žánr a já si čtení maximálně užila.
Vždycky mám moc ráda a těší mě, že ne každá hlavní hrdinka je krasavice a modelka 90-60-90... Jako je to tady.. hned je mi spisovatelka i sympatičtější, že za každou cenu nejde s proudem.. ale ke knížce.. skvělá, nemám co vytknout.. moc se mi líbí komentář uživatele @Ciarra, skvěle to vystihla .
Wow!! Pro mě zatím nejlepší díl, nevím co napsat.. hlavně ta pravda, která vyplula.. neskutečný díl!!
Všechny Aristokratky se četly dobře a rychle. Jsou to všechno jednohubky na jeden max dva dny... Mně se to líbilo, pobavila jsem se u toho, prostě oddychovka jak ma být.
Moje první setkání s autorem a rozhodně nejsem zklamaná! Líbilo se mi to moc, i když jsem si z jedné situace vyvodila, kdo je vrahem a to se mi následně potvrdilo. Knížka je čtivá, docela to uteklo. Hlavni postavy me nijak nerušily.. Uvidíme co přinese další díl.
Další povedený díl ze série s Erikou, které jsem stále nepřišla na chuť, ale to mi nebrání užít si knížku a příběh jako celek.. je to čtivé, stránky ubíhají a já si čtení moc užila.. vraha jsem neodhalila a to mám ráda, když jsem pak překvapená!
Tak toto!!!! Jestli tohle není ten nejvíce ňuňu příběh, tak fakt nevim!!!! Dočetla jsem a nejradši bych si to přečetla znovu. Fakt se mi to líbilo. Sympatické postavy, prostředí.. no ta bonusová kapitola tam nemusela být, ale co už.. už se těším na další knížku od autorky!!
Uff... Zase naprosto dokonalé čtení!! Jo, kamaráde, to co jsi v téhle knize udělal, tak to jsi mě nasral kamaráde a fakt brutálně, že jsem si říkala, že na to čtení kašlu... to si Harry nezasloužil, ať je jaký chce.. můj tip na pachatele mi bohužel vyšel.. neskutečné propletené a pak to všechno zapadne.. tohle Nesbo umí moc dobře.
Tenhle díl jsem si užila mnohem více než Skálu. Tady mi to sedlo všechno!! Propojení minulosti/přítomnosti mám v knížkách ráda. A samozřejmě bych si měla přečíst i třetí díl knihy..
Opět skvělé!! Nebudu spoilerovat, ale jedna věc, co se tam stala mě docela mrzí, ikdyz jsem čekala, že to tak dopadne.
Nevím jestli má cenu ještě něco psát!! Já tuhle sérii miluju! Prostředí, jak se vyvíjí vztah mezi hlavními hrdiny.. všechno!! Jediné, co mi vadí, ale to je můj problém a vím, že to tam prostě patří, jsou ty "božské" kecy... Bůh to tak chtěl, je to Boží vůle... Já to nesnáším...
Opět první setkání s autorem. Četlo se to dobře, ale jak už tady bylo párkrát napsáno, občas překombinované, hlavní hrdina moc nedrží týmového ducha a že všeho šťastně vyvázne. Samozřejmě nebudu spoilerovat, ale pohnutky vraha, co a proč to dělal, no nevím jestli je to možné.. konec překvapení, hlavně pisatel deníku..
Mistrovská hororová povídka? Kdo vymýšlel tu anotaci? Samozřejmě je to jen můj názor, ale tohle je totálně zbytečné plýtvání papíru a ještě to má zase nálepku bestseller. Nechápu!! Jedna hvězdička, protože odpad já nedávám.