Iva B. Iva B. komentáře u knih

Ostrý řez Ostrý řez Jeffery Deaver

Já mám Deavera moc ráda, takže tenhle příběh, ač místy pro nekoho prekombinovany, se mi moc líbil. Na jeho knížkách mám rada, ze se pokaždé dozvídáme něco o daném tématu. Tady to bylo o diamantovem průmyslu a všeho kolem. Konec byl opět překvapení.

22.09.2019 5 z 5

Čarovný princ Čarovný princ Julie Garwood

Abych byla upřímná, ten žánr vůbec nectu. Vlastně ani nevím, jak jsme se ke knížce dostala. Ale bylo to skvěle čtení. Bavili me hlavni hrdinové, anglická lady a americký rancer, prostě jsem čekala, co z toho bude :). Byly tam hodně vtipné momenty, dobrodružství, ... Prostě líbilo se mi to hrozné moc a nejspíše se podívám i po dalších knihách autorky.

15.09.2019 5 z 5

Maminčin mazánek Maminčin mazánek Sarah Flint

Pro mě takový průměr!! Špatné to není, četlo se to docela dobře, ale že by to byl nějaký bestseller, o tom nemůže byt řeč. Je pravda, že konečný pachatel byl překvapení, to jsem opravdu nečekala. Zkusím určitě i další knihy od autorky, třeba budou lepší.

20.08.2019 3 z 5

Spící panna Spící panna Jeffery Deaver

Deaver me snad ještě nikdy nezklamal! I když do konce knížky zbývá max 20 stran, tak vim, ze se něco chystá a to me na jeho knížkách baví! Tahle nebyla výjimkou!

25.05.2018 5 z 5

Temné šílenství Temné šílenství Wulf Dorn

Tak to byla jízda!!!

09.04.2018 5 z 5

Aliance Aliance Veronica Roth

Všechny knihy shrnu pod tento příspěvek! První se mi líbila, většinou tenhle typ nečtu, tak jsem byla mile překvapená. Druhý díl byl horší, strašně, ale strašně mě štvala hlavní hrdinka, to se nedalo a nejradši bych ji dala pěstí. Třetí kniha byla už utrpení, ale přečetla jsem to a ten konec, no vůbec...

05.03.2018 1 z 5

Zázračný úklid - pořádek jednou provždy Zázračný úklid - pořádek jednou provždy Marie Kondo

Tento typ knihy není zrovna můj styl, ani mě to nebavilo! Něco by se dalo použít, ale abych něco vyhodila, pak zjistila, že to potřebuju a pak si to koupila znova, to teda nee.. Pro někoho možná poučná kniha, která pomůže, v mém případě docela zbytečné a jsem ráda, že jsem si ji nekoupila, ale jen půjčila v knihovně...

15.03.2017 2 z 5

Rosemary má děťátko Rosemary má děťátko Ira Levin

Do knížky jsem šla s docela velkým očekáváním, kvůli zdejším pozitivním ohlasům a tak jsem pořád čekala a čekala, co bude a najednou poslední strana a konec... Asi tím naštvu lidi, co to považují za klasiku, ale pro mě je to spíše průměr a jsem docela zklamaná..

02.03.2017 3 z 5

Ocelový polibek Ocelový polibek Jeffery Deaver

Opět výborné, nemohla jsem se odtrhnout.

22.02.2017 5 z 5

Pokoj smrti Pokoj smrti Jeffery Deaver

Opět výborné čtení, nezklamala mě ani jedna stránka! Téma tajných služeb bylo zajímavé. Určitě doporučuji k přečtení :-)

29.10.2016 5 z 5

Iluze Iluze Jeffery Deaver

Další výborný případ s Lincolnem Rhymem, bavila jsem se na každé stránce a svět iluze byl skvěle popsaný! Určitě doporučuju k přečtení!!!

12.05.2016 5 z 5

Elixír mládí Elixír mládí Tess Gerritsen

Výborné, nemohla jsem se odtrhnout, určitě doporučuji k přečtení!

03.08.2015 5 z 5

Nechtění Nechtění Kristina Ohlsson

Přečetla jsem to za jeden víkend. Stojí za přečtení, doporučuji!! Určitě vyhledám i další autorčiny knížky.

31.05.2015 5 z 5

Prázdné křeslo Prázdné křeslo Jeffery Deaver

Moje první setkání s autorem a určitě nebylo poslední, těším se až si přečtu další knihy, tahle se mi moc líbila, ale podle komentářů zde, jsou i lepší, takže s chutí do nich.

20.04.2015 5 z 5

Nemesis Nemesis Jo Nesbø

Napínavé až do posledního písmenka!!!

15.04.2015 5 z 5

Složka 64 Složka 64 Jussi Adler-Olsen

Výborné, nešlo se odtrhnout.. přečteno jedním dechem!!

25.03.2015 5 z 5

Svědkyně ohně Svědkyně ohně Lars Kepler

Přečteno jedním dechem, výborné!

26.01.2015 5 z 5

Pohádkář Pohádkář Barbara Nesvadbová

Ani jsem to nedočetla, nebavilo mě to.

24.04.2013 2 z 5

Dům na úskalí Dům na úskalí Agatha Christie

Agatha Christie je má oblíbená, každou její knížku zhltnu během chvilky. Sice jsem viděla dříve filmové zpracování, které je mimochodem taky super, ale čtení mě bavilo, i když jsem věděla, kdo je pachatelem. Doporučuji k přečtení.

09.04.2013 5 z 5

Před svatbou Před svatbou Julia Quinn

Bohužel musím napsat, že poslední díl byl i dílem nejslabším... Ani za mák mě to nebavilo, postavy k sobě nějak nešly, žádná chemie, vtipy.... Tak uvidíme jestli se tak za 10 let dočkáme i seriálového zpracování

10.11.2024 3 z 5