Ivanka83

Nádhera. Říkala, básničky a písničky které mi připomněli dětství. S dětmi čteme a zpíváme společně.

A je to :-)
Hezký. Celá série se mi líbila. Pěkně se to četlo.
Jen ke konci to bylo až moc rychlé. Ale podívat se o 20 let později bylo fajn :-)

Přečteno během několika málo dní. Opět jsem se velice rychle začetla a nedokázala přestat...
Už hltám poslední díl.

Velmi rychle jsem se opět začetla. Svižné, čtivé, chvílemi předvídatelné, jindy překvapující. Tento díl mě bavil sice o malinko míň než první, ale i tak to bylo super čtení. Konec opět nezklamal :-)

Tak to bylo něco. Vůbec jsem nemohla přestat číst a když jsem otočila poslední stránku, myslela jsem, že se zbláznim... Musím vědět co bude dál.....

Druhý díl se mi líbil ještě víc jak první. Mae i Justina jsem si moc oblíbila. A ten konec.... No teda... Já chci pokračování :-)

Hezké a vtipné příběhy.
Jen mě u čtení docela otravovalo stále se opakující řekl Muf, řekl Puf, řekl Míša, řekli jsme... Při předčítání dětem mě to nutilo toto slovo nahrazovat, nebo úplně vynechávat.
Proto ty 3*

Skvělá kniha. Přečetla jsem ji na jeden nádech a už se nemohu dočkat dalšího dílu.

S dětmi nevynecháme žádný díl v televizi. Tato kniha nás bavila. Doporučuji všem fanouškům Pirátů z Karibiku.

Docela jsem se trápila, ale dočetla jsem do konce.
To, že prakticky od začátku bylo jasné, jak to odpadne, mi nevadilo. Tess mi prostě nesedla. Zato Fergus, to je sympaťák.

Žádné velkédílo to skutečně není. Ale syna čtení bavilo a to je důležité.

Nepilovi strakaté pohádky nám zpříjemnily několik večerů. Mě se kniha líbila a děcka i poslouchala.

Úžasná kniha. Se synem jsme se u čtení neskutečně bavili. Doporučuji nejen malým čtenářům.

Ze začátku jsem se do čtení trochu nutila. Postupně jsem se začetla víc a víc. A konec byl parádní.
Mary mě zaujala hned od začátku. Sára mi moc nesedla, ale zvykla jsem si na ni.
V závěru mně mile překvapilo popsání všech skutečných osob. Sussana si s tím dala opravdu práci.
Doporučuji.

Drsné severské prostředí, bohové Valhaly, kruté války... zde přežije jen nejsilnější.

Milá veršovaná pohádka o zatoulaném velblouďátku.
Rádi se k ní vracíme.