Ivanka83 Ivanka83 komentáře u knih

Profesor Sympaťák Profesor Sympaťák Leisa Rayven

Z počátku jsem měla problém se začíst, až konečně přišel na scénu tajemný Profesor.
Pak to nabralo neskutečný spád, kdy jsem se nedokázala od knihy odtrhnout. No a najednou zvonec a je tu šťastný konec. Až mi to přišlo líto, když jsem otočila poslední stránku.
Fakt mě bavili.

18.09.2023 4 z 5

Sluha dvou pánů Sluha dvou pánů Carlo Goldoni

Moje srdcová záležitost. Divadelní představení s Miroslavem Donutilem jsem viděla třikrát nazivo a několikrát v televizi a pokaždé jsem si to užila. Stejně tak jsme si užila tuto knihu.

14.06.2021 5 z 5

Dobrodružství veverky Zrzečky Dobrodružství veverky Zrzečky Josef Zeman

Jako malá jsem Zrzečku milovala. O to víc jsem ráda, že si získala i srdíčka mých děti.

13.05.2021 5 z 5

Sama sebou Sama sebou Jojo Moyes

Já jsem spokojená.
I třetí díl mě velice bavil. Spousta zvratů a pěkný konec.

30.07.2020 4 z 5

V jejím srdci svět se tříští V jejím srdci svět se tříští Jonathan Dylan Barker

Moje první kniha od Barkera. A rozhodně ne poslední.
Docela mě mrzí, že jsem knihu četla až v září, a propásla ten magický datum. Jsem zvědavá, zda si na ni příští rok 8. srpna vzpomenu.
Kniha mě moc bavila. Nejednou jsem měla skoro strach číst dál.
Za mě plný počet bodů a rozhodně doporučuji.

16.09.2024 5 z 5

Fantastická zvířata. Brumbálova tajemství: Úplný scénář Fantastická zvířata. Brumbálova tajemství: Úplný scénář Joanne Rowling

Pěkný návrat do kouzelnického světa. Ještě budu muset shlédnout film.

13.11.2023 3 z 5

Dcery dvouhlavého draka: Příběh „ženy pro útěchu“ Dcery dvouhlavého draka: Příběh „ženy pro útěchu“ William Andrews

Ke knize bych se nedostala nebýt mého 11-letého syna, kterého zaujal název a obálka knihy a koupil mi ji k narozeninám.

Do knihy jsem se rychle začetla. Vyprávění Čehi mi nahánělo husí kůži. Hrůza co dívky v táborech musely vytrpět. Přála jsem Čehi, aby už konečně došla klidu. Ale jakmile se k tomu schylovalo, krutý osud jí opět dostihl.
Smutný a silný příběh, který ve mně dlouho zůstane.

08.02.2022 5 z 5

Útěk ze světa Útěk ze světa Lucinda Berry

Tak to bylo něco...
Četlo se to samo. Byla jsem napnutá jak kšandy, jak toto dopadne. A nestačila jsem se divit.
Doporučuji

21.10.2021 4 z 5

Temné a osamělé prokletí Temné a osamělé prokletí Brigid Kemmerer

Kráska a zvíře je moje nejoblíbenější pohádka. Velmi ráda čtu různá převyprávení.
I tento retelling mě velmi bavil. Rhena, Harper i Greye jsem si rychle oblíbila a jejich strasti, bolest i úspěchy prožívala spolu s nimi. Bavilo mě střídání vypravěčů. A ten konec... no musím sehnat druhý díl :-)

14.09.2021 4 z 5

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Nečtu to sice popořadě, ale i tak si každou knihu užívám.

04.08.2021 5 z 5

Hra o trůny 1 Hra o trůny 1 George R. R. Martin

Do knihy jsem se ponořila během chvilky. Spoustu postav jsem si rychle oblíbila, jiné mi leží nestrávení v žaludku do teď.
Konec knihy nás nutí rychle sáhnout po pokračování. Tak jdu na to.

04.10.2024 5 z 5

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

No páni, to bylo zase něco.
Lachlan našel svou slabinu a to zjištění s ním jak se patří zamávalo. Ale jako vždy si jde za tím co chce, a Kieru chce zatraceně moc...
Kiera je ze všeho děsně zmatená. A nechce si přiznat, že by snad mohl postoj k ní změnit. Nechce a nesmí, vždyť do takového světa nepatří...
Ten konec mě dost vyděsil. Hned se vrhám na poslední knihu.

08.07.2024 5 z 5

Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Tak to byla jízda. Potřebovala jsem nějakou oddechovku a sáhla po pěkně obálce aniž bych si přečetla anotaci.
No toto jsem vážně nečekala. Nedokázala jsem přestat. Musela jsem číst dál a dál - a pak všechno zčerná...
Ještě že mám po ruce druhý díl...
Prostě skvělé, vzrušující i napínavé. Doporučuji všemi 10

06.07.2024 5 z 5

Brisingr Brisingr Christopher Paolini

Posloucháno jako audiokniha s úžasným přednesem Martina Stránského. Opět to nemělo chybu.
I slzu jsem musela zatlačit.
Už se těším na pokračování.

29.02.2024 5 z 5

Písečníci a bludný asteroid Písečníci a bludný asteroid Václav Dvořák

Moc pěkná dětská kniha, která bavila jak mého 12-ti letého syna a 8-mi letou dceru, tak i mě.

17.06.2023 4 z 5

Freed Freed E. L. James (p)

Na poslední díl jsem se moc těšila. Parádně do sebe vše zapadlo.
Užila jsem si sérii z obou pohledů a líbili se mi všechny díly.

20.04.2022 5 z 5

V bouřlivých časech V bouřlivých časech Marie Lacrosse

Moc pěkné se mi kniha četla. Líbí se mi, jak je příběh prolnutý se skutečnými událostmi.
A doslov autorky jsem vřele uvítala. Dozvěděla jsem se spoustu zajímavostí z tohoto nelehkého období.
Doufám že se brzy dostanu k druhému dílů.

12.11.2021 5 z 5

Neústupná princezna Neústupná princezna Meghan March

Trochu slabší rozjezd, to ale cesta nahoru na horskou dráhu bývá. Pak se to zhoupne a šupem dolů. To byla jízda.
A ten konec? Hned jsem musela otevřít poslední díl.

06.08.2024 5 z 5

Hra o trůny Hra o trůny George R. R. Martin

Zima se blíží. Mám pocit, že chlad byl kolikrát cítit i ze stránek.
Některé pasážese mi četli hůř, ale celkový dojem je výborný. Jsem napnutá, co bude následovat.

21.06.2024 4 z 5

Mister Mister E. L. James (p)

Já jsem nadmíru spokojená. Dostala jsem co jsem zrovna potřebovala. Oddechové čtení se spoustou romantiky, erotiky, napětí a trochu hudby.
Doufám, že bude pokračování.

21.04.2024 4 z 5