IvankaM komentáře u knih
Opět spousty humoru a skvělý děj. Ale má to i chybičky.
Celá recenze: http://darkmermaid.wixsite.com/mermaid/single-post/2016/12/06/Harley-Quinn-2---Výpadek
Začátek byl příliš zdlouhavý, avšak konec uchvacující.
Chvilku mi trvalo, než jsem se v knize zorientovala. Zajímavé části byly akorát tehdy, když se tam s někým někdo bavil. Další chvíli jsem nevěděla, zda mluví o minuosti, která se stala před pěti lety nebo o té, co se stala před třemi dny. Pak mě to zase na pár stránek chytlo. Já nevím, ale mě kniha nějak extra neupoutala.
Mnohem lepší jak první díl. Opravdu mnohem. Začátek se poněkavaď loudal, ale jakmile se dostali do tetovacího salonu, konečně se to rozjelo a docela mě to i bavilo. Ke konci jsem zase sem tam nechápala a musela jsem odstavec přečíst na třikrát, aby mi to všechno došlo.
Naprosto úžasné. Já nevím, co k tomu dodat. Není zapotřeba nic. Spisovatelku miluji a stejně tak i její knížky. Jediné, co mě mrzí je, že vydává stále nové knížky a nové série, ale nikterak knížky z této série. Jsem zvyklá přečíst to vždycky hned po sobě, každý díl z každé série. Zatím se neví, kdy se vydá nový díl, ale už se sakramentsky nemůžu dočkat.
Další dokonalost od Richelle. Knihu jsem neodložila dokavaď jsem ji nedočetla a okamžitě jsem se vrhla na další. Není co vytknout.
Kniha mě moc nebavila. Byla krátká a nic moc se v ní nestalo. Asi jsem takto zaujatá, vzhledem k tomu, že jsem seriál viděla první... Nevím... Ani nevím, zda vůbec v sérii budu pokračovat.
Opět dokonalost. Jediná věc, co mě mrzí je, že ji pak zachránili strašně rychle. Ale jinak úžasné. Už jsem začala další díl :3
Já nemám slov. Jsem strašně šťastná za události v průběhu této knihy. Ten konec, jakkoliv pochmurný, bez chybičky. Vrhám se na další díl.
Nádhera. Těším se na další díl. Strašně moc. Oživovalo mi to předchozí díly, které jsem četla asi už před 3i lety. Prostě krásné.
Bála jsem se, že to bude stejná kravina jako Motýlí křídla, ale kniha mě překvapila. Zápletka mě bavila a nejvíce konec. Přesto dávám pouze jenom 3 hvězdičky, protože kniha nebyla více jak průměrná.
Naprosto dokonalé. Strašně se mi to líbilo, stejně jako první díl. Těsím se na závěrečný díl trilogie, který však v ČR bude až během tohoto roku, takže si budu muset hodně dlouho počkat.