IvankaM IvankaM komentáře u knih

Flash: Znovuzrození Flash: Znovuzrození Geoff Johns

Kromě konce docela zklamání.

19.02.2017 2 z 5

Výpadek Výpadek Jimmy Palmiotti (p)

Opět spousty humoru a skvělý děj. Ale má to i chybičky.
Celá recenze: http://darkmermaid.wixsite.com/mermaid/single-post/2016/12/06/Harley-Quinn-2---Výpadek

06.12.2016 4 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Začátek byl příliš zdlouhavý, avšak konec uchvacující.

22.10.2016 3 z 5

Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Přečteno jedním dechem. Těším se na druhý díl.

22.09.2016 5 z 5

Velký Gatsby Velký Gatsby Francis Scott Fitzgerald

Chvilku mi trvalo, než jsem se v knize zorientovala. Zajímavé části byly akorát tehdy, když se tam s někým někdo bavil. Další chvíli jsem nevěděla, zda mluví o minuosti, která se stala před pěti lety nebo o té, co se stala před třemi dny. Pak mě to zase na pár stránek chytlo. Já nevím, ale mě kniha nějak extra neupoutala.

18.08.2016 3 z 5

Unesena stínem Unesena stínem Karen Chance

Mnohem lepší jak první díl. Opravdu mnohem. Začátek se poněkavaď loudal, ale jakmile se dostali do tetovacího salonu, konečně se to rozjelo a docela mě to i bavilo. Ke konci jsem zase sem tam nechápala a musela jsem odstavec přečíst na třikrát, aby mi to všechno došlo.

15.08.2016 4 z 5

Nesmrtelná koruna Nesmrtelná koruna Richelle Mead

Naprosto úžasné. Já nevím, co k tomu dodat. Není zapotřeba nic. Spisovatelku miluji a stejně tak i její knížky. Jediné, co mě mrzí je, že vydává stále nové knížky a nové série, ale nikterak knížky z této série. Jsem zvyklá přečíst to vždycky hned po sobě, každý díl z každé série. Zatím se neví, kdy se vydá nový díl, ale už se sakramentsky nemůžu dočkat.

09.08.2016 5 z 5

Šachovnice bohů Šachovnice bohů Richelle Mead

Další dokonalost od Richelle. Knihu jsem neodložila dokavaď jsem ji nedočetla a okamžitě jsem se vrhla na další. Není co vytknout.

08.08.2016 5 z 5

Prvních 100 Prvních 100 Kass Morgan

Kniha mě moc nebavila. Byla krátká a nic moc se v ní nestalo. Asi jsem takto zaujatá, vzhledem k tomu, že jsem seriál viděla první... Nevím... Ani nevím, zda vůbec v sérii budu pokračovat.

26.07.2016 2 z 5

Stříbrné stíny Stříbrné stíny Richelle Mead

Opět dokonalost. Jediná věc, co mě mrzí je, že ji pak zachránili strašně rychle. Ale jinak úžasné. Už jsem začala další díl :3

22.07.2016 5 z 5

Ohnivé srdce Ohnivé srdce Richelle Mead

Já nemám slov. Jsem strašně šťastná za události v průběhu této knihy. Ten konec, jakkoliv pochmurný, bez chybičky. Vrhám se na další díl.

21.07.2016 5 z 5

Kořeny Kořeny Andrea R. Cremer

Nádhera. Těším se na další díl. Strašně moc. Oživovalo mi to předchozí díly, které jsem četla asi už před 3i lety. Prostě krásné.

16.07.2016 5 z 5

Mrazivé léto Mrazivé léto Manuela Martini

Bála jsem se, že to bude stejná kravina jako Motýlí křídla, ale kniha mě překvapila. Zápletka mě bavila a nejvíce konec. Přesto dávám pouze jenom 3 hvězdičky, protože kniha nebyla více jak průměrná.

12.07.2016 3 z 5

Vášeň Vášeň Louise Bagshawe (p)

Dokonalé. Přečtené za 28 hodin. Nemohla jsem přestat.

13.01.2016 5 z 5

Láska v podsvětí Láska v podsvětí Meg Cabot

Naprosto dokonalé. Strašně se mi to líbilo, stejně jako první díl. Těsím se na závěrečný díl trilogie, který však v ČR bude až během tohoto roku, takže si budu muset hodně dlouho počkat.

10.01.2016 5 z 5