Ivet1990 komentáře u knih
Jako předchozí díly se i tento velmi dobře četl. Nejen díky krátkým kapitolám, ale i stylu psaní. Čtení jsem si vážně užila. Tento díl krásně uzavírá celou sérii.
Za mě určitě ne. První díl aji šel, ale tento díl vůbec. Hlavní hrdinka a její kamarádky mi přišly jako puberťačky a né dospělé ženy.
Kniha nebyla špatná, ale chvílemi jsem se nudila. Zdálo se mi jako by se točili pořád dokola. Když pominu ty nudné chvilky nebylo to špatné počtení. Nenáročná oddychvka, která se dobře četla.
Příjemný milostný příběh. Příběh nebyl špatný místy vtipný, ale mě nezaujal na tolik abych se pustila dál do dalších dílů. Problém určitě nebyl na straně knihy, spíš na mé. Nejsem zrovna čtenář, který by vyhledával tento typ knih.
Kniha nebyla špatná, hodně se člověk u ní nasmál. Řekla bych taková milá oddychovka. Jediné co mě celou knihu úplně točilo bylo slovo óčko. To jako fakt? Nechápu, proč věci nenazvat pravými jmény. Ze začátku to slovo bylo tak časté, že jsem měla dojem, že knihu snad vzdám. Čím dál jsem se dostávala tím se slovo míń opakovalo a začala mě kniha i bavit
Tohle byla první kniha od autorky a myslím si, že si ještě nějakou určitě přečtu. Je pravda, že ze začátku jsem měla problém ani ne tak začíst jak na styl psaní, protože dávám přednost psaní v první osobě. Což nebyl problém na dlouho, do knihy jsem se po pár stránkách začetla a knihu si užila.
Začátek knihy se na můj vkus táhl a měla jsem problém se začíst. Něco tomu chybělo, těžko říct jestli to bylo tím stylem psání nebo hlavními postavami, ale začátek mě vůbec nebavil. Za půlkou knihy se to zlepšilo a dokázala jsem se do toho více začíst a konečně si příběh trochu více užít.
Tato kniha se mi líbila určitě víc než první kniha od této autorky. Kniha se dobře četla a její děj je nenáročný a oddechový.
Musím uznat, že tahle kniha opravdu dostála svému jménu. Na začátek se musím přiznat, že jsem čekala další skvělý romantický příběh plný tajemství. Místo toho jsem dostala mnohem děsivější příběh než na jaký jsem byla připravená. Ale přesto, že kniha byla jiná než co jsem do posud od autorky četla, tak jsem knihu jsem hltala... Stránku po stránce.... Vzhledem k tomu, jak dobře se kniha četla to nebylo moc těžké knihu rychle přečíst. A abych vysvětlila své tvrzení, které jsem psala hned na začátku, že kniha dostála svému názvu. Během čtení jsem si udělala určité úvahy, ale co přišlo pak mi vzalo dech.... Moje slova byla.... to jako FAKT?? Tak moc jsem koncem knihy byla zaskočená. Když jsem nad tím pak chvíli přemýšlela dospěla jsem k názoru, že svým způsobem, každý čtenář na konci tohohle příběhu si může vybrat jestli je pravda to co četl a nebo jen pouhý výplod fantazie. Abych řekla pravdu ještě nějakou dobu budu mít tento příběh v hlavě.....
Příběh jako takový nebyl špatný, ale na mě tam asi bylo až moc filmových scén kvůli, kterým sem se chvílemi ztrácela v příběhu. Přišlo mi to jako, kdyby kniha byla vytvořena všemi možnými scény z těch nejvíce romantických filmů. Knihu bych doporučovala někomu kdo miluje romantické filmy. Příběh se dobře a rychle četl což je plus.
Příběh byl asi ze vše tří nejslabší. Jako předešlé díly i knihy od této autorky se kniha velmi dobře a rychlo četla, ale do poslední chvíle jsem čekala mnohem víc než kolik jsem dostala. I přesto vše to nebyl špatný oddychový příběh. Určitě by mě potěšil další díl a to v podání Rubi a Hollins, protože tento pár mě bavil už od předchozího dílů.
Kniha se dobře četla, ale přišlo mi, že začátek se chvílemi táhl a konec mi zase přišel až moc uspěchaný. Jinak příběh nebyl špatný.
Z této knihy mám smíšené pocity. Určitě by bylo lepší kdyby těch pá stran bylo součástí první knihy a nebo lépe napsáno. V ději jsem se chvílemi hodně ztrácela, možná to bylo tím, že už je to hodně dlouho co jsem četla božského bastarda,což by mohlo být vysvětlení proč jsem se v líny ji minulost/přítomnost, tak motala.Ještě mě vadilo jak děj byl aspoň podle mě dost sekaný, což byla škoda. Když se děj nacházel v přítomnosti, tak nebyl špatný, ale i přesto mi to přišlo zbytečné. Určitě by mě kniha více bavila, kdyby tam bylo více přítomnosti a děj by byl na víc stránek.
Kniha se mi dobře četla. Co se týče děje, tak ten byl oddychový a nenáročný
No nevím... Na můj vkus se to až moc táhlo. Chápu, že někdy je fajn číst děj, který se mezi hlavními hrdiny pomalu vyvíjí, ale toto bylo až moc. Další věc co se mi nelíbilo, tak bylo to jak vše kolem bylo zalité sluncem a nejen kolem, ale i hlavní hrdinové. Vše jim vycházelo a vše prostě bylo až moc dokonalé.
Chvílemi mi přišlo jako by to ani nebyla stejná autorka co napsala sérii božský bastard. Nevím dost jsem se nudila. Možná za čas si zkusím přečíst další díl, ale tento díl mě moc nezaujal... Bohužel
Nemám slov. Málo kdy se mi stane, že by mi kniha vzala dech. Toto byl krásný příběh plný emocí. Při čtení, čtenář cítí bolest hlavních hrdinů, ale ne jen to, ale i naději v lepší konec. Za mě to byl úžasný čtenářský zážitek.