Ivet1990 komentáře u knih
Tak a je to za mnou. Celý příběh jsem si užila, i když celá série byla spíš pro mladší ročníky. Nevím proč, ale čím víc jsem se dostávala dál do příběhu tím více jsem měla pocit jako by to byl slabší odvar série elitní klub králů. Což i přes určité podobnosti tato série určitě stála za přečtení.
Knihu bych určitě řadila mezi knihy pro mladší ročníky, ale i tak mě to bavilo číst.
Úžasný příběh plný intrik, lásky a pomsty. Knihu jsem zvládla za jeden den, tak moc jsem se začetla.
Na tento díl jsem se hodně těšila a abych řekla pravdu, byl o něco slabší než předchozí kniha od autorky. Což neznamená, že jsem si tuto knihu neužila. Děj se dobře a rychle čte, díky čemuž jsem měla knihy za pár hodin přečtenou.
Od knihy jsem moc toho nečekala a ze začátku to vypadalo nadějně, ale tak po 50 stran, pak přišla nuda. Děj se táhl a přišlo mi to místy, že je to přes kopírák jiných knih. Do dalších dílů se určitě pouštět nebudu
Tak jo u této knihy jsem se vážně chvílemi válela smíchy :D
Myslela jsem, že dočtu celou sérii, i když se moc děj neposouvá, ale spíš ne. Vše co jsem doteď přečetla by se dalo vmísit do dvou knihy, kdyby se vynechalo zbytečné hádky a neshody.
Abych řekla pravdu, tak jsem myslela, že konečně se dovím o Gideonově minulosti víc a ono prd. Nevím ze začátku mi nevadilo, že mělo slabší rozjezd, protože jsem čekala, se děj bude stupňovat a víc se dovídat o minulosti hlavního hrdiny, ale místo mi přijde, že se děj moc nikam neposouvá. Navršovaní tajemství a toho jak Gideon pořád něco tají před Evou mě už začínají štvát.
Stejně jako první díl i tento mě bavil číst. Všimla jsem si, že hodně čtenářů tuto sérii přirovnává hodně k 50 odstínů což mě to tak nepřijde. Ano je tam hodně erotických scén, ale co jiného čekat od erotické knihy.
Od knihy jsem toho teda moc nečekala. Celá série se mi dostala do rukou tak před víc jak půl rokem a já jsem jí pořád odkládala a už ani nevím proč. Po přečtení knihy jsem byla mile překvapená a určitě budu číst dál.
V knize se najde pár vtipných momentů, ale to je tak nějak vše. Chvílemi mě kniha opravdu bavila číst, ale byly tak chvíle kde jsem se nudila.
Abych byla upřímná ani jsem knihu nedočetla.Bylo to jako číst 50 odstínů, možná ani tam nebylo tolik sexu jako tady. Tahle kniha není nic pro mě.
Sociálních sítě jsou zlo. V této knize je pěkně na to poukazováno, jak mnoho lidí žije jen virtuálně. Někdy se děj táhl, ale jako celek to bylo příjemné čtení
No abych řekla pravdu od téhle knihy jsem moc nečekala. Možní proto jsem nebyla až tak zklamaná jako většina čtenářů. Je to taková víc než oddychvá kniha a to nejen kvůli tomu, že se v knize nekoná žádný zvrat a děj plyne pozvolna bez komplikací, ale hlavně i hlavní postavy mi přišli chvílemi nezáživné. Děj se chvílemi táhl, no nevím za mě slabší 3*
Knihy jsem se vyhýbala z důvodu, že jsem si myslela, že je pro mladistvé, ale párkrát jsem v poslední době na ní narazila s hodně pozitivním hodnocením, tak jsem si řekla proč ne. Musím říct, že jsem byla hodně mile překvapená. Kniha se hodně dobře četla a vážně mě bavila číst. Sama sebe jsem překvapila, když jsem na konci knihy otočila stránku a zjistila, že je konec. Tak moc jsem se do toho příběhu za četla, až jsem jsi neuvědomila, že jsem na konci :D
Myslela jsem, že když je kniha určena pro mladší ročníky, tak mě nebude bavit, ale byla jsem mile překvapená. Je to krásný moderní příběh o popelce.
Čekala jsem od příběhu víc. Byl příběh na jedno odpoledne. Takový oddychový počtení. Nejvíc mě na tomto příběhu mrzel ten konec, že se člověk nedověděl víc jak to vše dopadlo po návratu z vojny.