Ivetaa komentáře u knih
Zajímavý a čtivý příběh o mladých lidech, kterým nebylo přáno.
Druhý díl mě trochu zklamal. Chtěla jsem trochu více archeologie - dostalo se mi dobrodružství z 9. století. Nemůžu říct, že by mě čtení nebavilo, ale cestování v čase mi zkazilo celkový dojem.
Tři sestry trojčata stačily. I tak se děj neskutečně vlekl. Už teď nevím, o čem kniha byla a pozítří, kdo ji napsal a název... A opět z řady tzv. "bestsellerů"???
Všichni knihu "chválí", mně se tedy vůbec nelíbil začátek, kdy babička ještě žije a vnučka s vnukem už šmejdí po půdě a hledají cosi. Od tohoto okamžiku mě příběh (tedy celý) vůbec neoslovil, až na pár skvělých pasáží. Určitě kniha není špatná, ale nebudu ji doporučovat. Co člověk, to jiný názor.
Mám ráda romány z lékařského prostředí a kniha mě nezklamala - vůbec jsem netušila, že něco takového jako klinika s operačními sály na letišti existuje. Moje představa (naivní) byla, že na každém letišti - na velikosti nezáleží - je maximálně nějaká první pomoc s jednou zdravotní sestrou...
Opravdu tenká brožovaná knížečka se skvělými popisy provádění "správných" cviků. Velkou nevýhodou je, že nemůžete při ní cvičit, ale cvik se naučit nejdřív nazpaměť, protože prostě kniha nedrží otevřená... A pokud nechci zničit brožovanou vazbu, nemohu ji ničím zatížit.
Od "oceněné" knihy jsem čekala trochu víc. Ve skutečnosti jsem se od cca čtvrtiny jen prolistovala k závěru - a o nic jsem nepřišla. Neskutečné, co je dnes možné dát do tisku.
A právě proto jsem ateistka... Těžko uvěřitelný příběh a téma ne mně zrovna blízké.
Pro mě srdeční záležitost a krásné vzpomínky na mládí.
Román se čte celkem dobře, jen byl takový nějaký rozvláčně nekonečný. Na styl psaní jsem si chvíli musela zvykat.
Mám ráda knihy z lékařského prostředí a ještě k tomu krimi. Příběh se čte dobře, ani chvilku jem se nenudila, jen ten konec byl trochu "useknutý".
Zajímavý námět a kniha mě bavila - koronerka má úplně stejné problémy (např. zdravotní, s dospívajícím synem, je rozvedená) jako většina pracujících (rozuměj obyčejných) žen. Autor z ní nedělá žádnou superženu, která vše zvládne bez problémů.
Čtu válečnou literaturu a sleduji též osudy z pohledu "druhé" strany. Kniha splnila moje očekávání.