ivulka15 komentáře u knih
Bylo to něco úplně jiného.A na začátku jsem si říkala" no nevím". Ale jo,vážně to bylo dobrý.
Docela hezky napsaný příběh,který může prožít každá z nás.
Bravurní,děsivé a dechberoucí. Krátké kapitoly a rychle se střídající děj člověku skoro nedovolí se od knihy odtrhnout. Tahle dvojka autorů ví jak na to.
Mě se to docela líbilo. Postavy Cormorana a Robin byly sympatické a trošku rozvláčnější popis mi v tomto případě nevadil.Nenáročná odpočinková detektivka.
Suprová historická detektivka.Moc se mi líbilo,že byl děj zasazený do Rudolfinské Prahy.
Pěkný, čtivý příběh z divokého západu,kdy byla hranice zákona pěkně tenká.
Iny Lorentzová historické knihy prostě umí.I když je to samozřejmě jenom román,tak nemaluje středověk na ružovo.Byla to pěkně drsná doba,o které se dobře čte ale žít v ní by asi nikdo nechtěl.
Byla to moje první kniha od této autorky a připadala mi strašně depresivní. Těžko pochopit, proč hrdinka tak dlouho zůstávala s někým takovým.I když člověk možná pořád věří v lepší zítřky. Mám vypůjčené ještě další knihy tak uvidím....
Tato kniha od mé oblíbené autorky opět nezklamala. Je velmi čtivá a vzhledem k zvolenému tématu zajímavá. Určitě můžu doporučit.
Bohužel už to nebylo tak dobré jako Marianna. Občas zbytečně rozvleklý popis. Ale přesto si myslím,že většině romantických dušiček se to bude líbit.
Tento autor prostě umí. Skvěle a poutavě popsaná suchopárná právničina.
Skvělé.V této knize je všechno co ke správnému historickému románu patří.
Tak toto byla zatím nejslabší kniha od tohoto autorského dua. Trochu mi to připadalo jako něco narychlo sesmoleného.
Mě se to moc líbilo.Oddechové počteníčko, u kterého jsem si báječně odpočinula.
Další z řady milých detektivek.Sice se nyní neodehrává přímo v tom kouzelném městečku ale zase se dozvídáme něco víc o některých jeho obyvatelích. A také o galantním vrchním inspektorovi Gamachovi.