Jahoda197 komentáře u knih
Když to nedokázala Aghata Christie, Jo Nesbo mě přesvědčil. Přesvědčil mě, že detektivky jsou velmi dobrým žánrem a proto si hned po maturitě (snad ji udělám) přečtu další.
Ten konec jsem nečekala. Jinak nejsem velký znalec detektivek, takže nedokážu posoudit, jestli se podle stop dalo poznat, kdo vrah je, ale celkově jsem spokojená.
Na začátek bych ráda řekla, že jsem nevěděla, že tohle je poslední díl a proto mě velmi překvapilo, když to skončilo. Celkově to bylo hodně uspěchané :( Neferet se naplno projevuje, v tom je obrovský potenciál, vypadalo to na dlouhý boj se zlem, který se potáhne ještě několik knížek, ale najednou to nabralo obrovský spád a byl konec. Zakončení bylo pěkné, všechno dobře dopadlo atd., opravdu jsem nečekala, že to sfouknou tak rychle...
Jedním slovem DIVNÝ. Elena neumí mluvit, psát, vůbec nic. Damon má v sobě nějakýho divnýho parazita...to jsem zvědavá, co si ještě vymyslí.
K téhle knížce jsem se dostala jen proto, že to byla povinná četba. Příběh byl velmi brutální a bylo mi líto každého zvířete, které Tesák zabil. Rozhodně bych to nečetla znovu.
Jako každá knížka od J.Wilsonové i tahle stála za přečtení :)
Nejdřiv jsem viděla film a tak jsem nějak očekávala víc.
Bohužel ač námět byl dobrý, kniha jako taková mě nebavila.
Nemohla jsem přestat číst. Kniha i seriál se velmi dobře vypořádaly se silnými tématy.
Některé z těch dětí svým způsobem chápu. Pokud je pravda to o týrání a sexuálním zneužívání, tak se to svým způsobem dá pochopit.
Já se těšila jak se přiznají a konečně se to někam pohne a ono nic.
Všechno se to hezky završilo, už víme, kdo je A a dostali jsme odpověď na všechny otázky.
Co mě ale zajímá dál, je o čem proboha budou ty další knížky?
Tak a máme údajného vraha :D
Akorát se mi nelíbí smrt další z postav. Za chvíli jim v Rosewoodu nikdo nezbyde.