Poblázněné přehled

Poblázněné
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/242501/bmid_roztomile-male-lharky-poblaznene-xj6-242501.jpg 5 80 80

Roztomilé malé lhářky zjistily, že A nepracuje sama, a odhodlaly se konečně jednat. Hanna se stará o jednu z obětí, které po sobě A zanechala. Emily v psychiatrické léčebně pátrá po Alisonině minulosti. Spencer si najala soukromé očko, aby stopovalo její stalkerku. Do toho se provalilo Ariino temné islandské tajemství. A k jejímu překvapení se ukazuje, že jediný člověk, před kterým chtěla Aria pravdu navždy skrývat, zřejmě od začátku o všem věděl. Ach, jsou rozkošné – lhářky si myslí, že mě i s komplicem stáhnou ke dnu. Jenže my si před nimi neustále držíme deset kroků náskok. A příštím tahem je zasáhneme přesně.... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , BB art

Pretty Little Liars 13: Crushed, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Poblázněné. Přihlašte se a napište ho.

Nikychlupova
02.04.2021 5 z 5

Jeden z těch lepších dílu. Jsem napnutá.

Mruskulka
12.06.2020 5 z 5

Tenhle díl se mi opravdu líbil. Na Noela jsem sázela již nějakou dobu, takže překvapení.

Sabina335
06.04.2020 5 z 5

Série knih spíše pro mladší čtenáře. Knihy jsem so pořídila až poté, co jsem viděla první sérii seriálového zpracování a jednoduše jsem knihám propadla. Velmi mě baví srovnávat seriál a knižní předlohu.

Kniha Poblázněné v seznamech