Jahoda197 komentáře u knih
Možná ještě lepší, než první díl, i když taky tam byly slabší části. Co mi neskutečně vadí, je milostný trojúhelník...
První čtyři knížky mě skoro vůbec nebavily, ale tahle byla super! Doufám, že to tak bude i pokračovat.
Paráda! A i když byl film skvělý, v knížce mi vůbec nechybí Willyho otec.
Nejdřiv jsem viděla film a tak jsem nějak očekávala víc.
Ze začátku mi trvalo, než jsem se začetla, ale pak jsem četla pokaždé, když jsem měla chvilku čas.
První díl byl lepší, ale i tak jsem se dobře bavila, i když na můj vkus trochu moc dlouhé.
Bohužel ač námět byl dobrý, kniha jako taková mě nebavila.
Části vypravěné Alyssou mě nebavily, za to bych se ráda víc dozvěděla o její mamince a jejích dobrodružstvích v Říši Divů.
Po dlouhé době jsem zase četla knížku od J.Wilson. Krásně napsaná a chvílemi moc smutná.
Nemohla jsem přestat číst. Kniha i seriál se velmi dobře vypořádaly se silnými tématy.
Některé z těch dětí svým způsobem chápu. Pokud je pravda to o týrání a sexuálním zneužívání, tak se to svým způsobem dá pochopit.
Bylo příjemné si znovu prožít děj filmu. Kráska a zvíře patří mezi mé oblíbené pohádky od Disneyho.
I když mě kniha bavila, tak se občas vyskytly nudné pasáže, které způsobily, že jsem ji četla dost dlouho. Na druhou stranu konec byl napínavý a nemohla jsem přestat číst.
Tuhle knihu jsem četla hodně dlouho. Měla dost pomalý rozjezd, takže mi dlouho trvalo, než jsem se začetla. Také mi vadily flashbacky, které sice byly pro příběh důležité, ale pro mě nudné.
Tenhle díl pro mě byl ještě větším zklamáním, než ten první. Zhruba před rokem jsem četla Sněhuláka a z něj jsem byla nadšená, takže doufám, že další díly budou více jako Sněhulák.
Váhala jsem mezi dvěma a třema hvězdičkama, ale nakonec jsem se rozhodla pro dvě. Případ mě vůbec nezaujal a ani okolní děj to moc nezachránil.