Jájinka komentáře u knih
kniha se mi líbila, i když naplno mě chytla až v polovině. Ale proč ta chyba ve jméně? Jan nebo Tomáš? Pak ještě zmínka o jeho snaše, což byla dcera...
Chorvatské reálie jsem naopak vítala. Kniha se krásně četla. Jednu hvězdu dolů za politické školení, s kterým nemusí každý souhlasit.
Recepty na výborná stará česká jídla, která vařila moje babička ze Skutečska.
Výborně napsáno, skvělý psychothriller. Styl psaní podobný Pierru Lemaitre - knihy Alex a Krvavé svatební šaty - stejně skvěle napsané.
Byl to pro mne jeden z těch horších thrillerů. Kniha se sice četla docela dobře, ale děj nic moc, napínavá nebyla a nelíbil se mi konec.
Líbilo se mi, bylo to čtivé. Thriller to není, spíš psychologie. Ale nevadí, nenudila jsem se, dokonce jedna z postav byla i vtipná!
Čtivá jednohubka, přečteno za odpoledne, ale žádná velká literatura.
I když jsem to nakonec dočetla, byla to divná nudná splácanina. S tou bolestí hlavy má plaminek21 pravdu, bolí ji v každé kapitole. V jedné ji bolelo i celé tělo:-)))
Těšila jsem se na "autobusové příhody", ale i bez nich to bylo hezké a přečtené za odpoledne.
Slabý odvar proti prvnímu dílu. Alan se v knize vyskytuje docela málo, jen aby se neřeklo. Skoro jako by kniha už nebyla o něm, ale návod pro čtenáře, jak chápat současnou politiku. Díky, ale názor si umím udělat sama.
Ale jo, povídky ujdou. Viewegh je stále ještě můj oblíbený spisovatel. Ale ta divadelní hra, nemohu ji hodnotit, protože by kniha dopadla ještě hůř.
Líbila se mi víc než Není úniku. Četlo se to spíš jako by se člověk díval na akční film.
Tato Páralova kniha se mi nelíbila, ačkoli jinak jsem jeho knihy četla velmi ráda.
Je to opravdu o ničem.
Trapné poznámky-ridil pomalu, otec by řekl, že katolicky.
Asi nikdy nejela s žádným katolíkem ????.
Zato Židé jsou podle ní nejlepší.
Aspoň kdyby byla kniha zajímavá, ale to bohužel nebyla