jajinka111

Tak třikrát jsem začínala číst a třikrát nedočetla. Knihu odkládám, škoda času.

Krásné čtení z historie s nádechem exotiky, určitě doporučuji.

Tak za mě určitě ano. Opět výborná kniha se zajímavým námětem.

Kniha se přečíst dá, ale žádná hitparáda, Zhruba od poloviny je jasné, kdo je pachatel. Nějak jsem nechápala konání některých postav, psygologicky plochá, nijak mě nezaujala.

Kniha, kterou bych podruhé s jistotou nečetla, ale k zamyšlení je. Pro mě dost drsné a nepochopitelné vzhledem k věku hlavní hrdinky

Dočetla jsem . Určitě si hlavní hrdinka prožila své , bohužel díky vlastní naivitě. Nechť je však příběh varováním a poučením pro druhé.

Příběh s napínavým koncem. I když tento styl psaní není zrovna můj šálek kávy, řadím knihu mezi velmi dobré. Líbila se mi, takže doporučuji.

Opět jsem po dlouhé době vzala jednu knihu od tohoto autora. Vytkla bych snad jen to, že se v textu často opakovaly podobné věty nebo pasáže . Jinak je to typicky Cookovské čtení s dobrou zápletkou a dávkou napětí. Jsem spokojena.

Ač to nemám ve zvyku, knihu jsem zhruba ve třetině odložila , vůbec mě nebavila.

Poprvé jsem uvažovala o odložení knihy, nicméně jsem to s velkým sebezapřením dala. První půlka nezáživná, o ničem, konec jasně průhledný. Za mě tedy rozhodně ne!

Moc pěkně napsaná knížka, bohužel s velmi rychlým a otevřeným koncem. Doporučuji přečíst.