Jamka Jamka komentáře u knih

Dívka v pavoučí síti Dívka v pavoučí síti David Lagercrantz

Byla jsem k pokračování trošku skeptická, přeci jenom není to Larsson. Pokračování je však skvělé, ale mile mě to překvapilo. Za mě výborné a doporučuji.

15.02.2016 5 z 5

Všechny jeho sny Všechny jeho sny C.C. Gibbs (p)

Upřímně za mě nuda. Posledních cca 10 stránek jsem ani nečetla. Četla jsem to s velkým přemáháním. Jsem ráda že to byl poslední díl.

12.08.2015 3 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Po prvních pár kapitolách jsem byla zmatená o co vlastně jde. Ale pak děj začal zapadat do sebe a mělo to příjemný spád. Knihu jsem doslova zhltla za dva dny.

26.01.2015 5 z 5

Ostrov poslušnosti Ostrov poslušnosti Marina Anderson

Splnilo to očekávání. Kniha nemá zbytečně moc kudlinek. Líbila se mi

22.01.2015 5 z 5

Všechna jeho přání Všechna jeho přání C.C. Gibbs (p)

První polovina - nuda. Ale pak dostal příběh celkem zajímavý spád a pohltilo mě to. Těším se až si přečtu další díl.

20.01.2015 4 z 5

Buď se mnou Buď se mnou J. Lynn (p)

Popravdě zezačátku kniha nic moc, děj nezajímavý, se zatnutými zuby jsem se prokousala nezajímavými částmi.Naštěstí kniha ke konci dostala spád a vtáhnulo mě to do děje.

16.12.2014 4 z 5

Gabrielův Ráj Gabrielův Ráj Sylvain Reynard

Poslední díl mě nezklamal, ale zároveň také úplně nenadchnul. Jsem na jednu stranu ráda, že vím jak to s postavami dopadlo, ale některé pasáže mi přišli až zbytečné natahované.

16.11.2014 4 z 5

Propusť mě Propusť mě Julie Kenner

Skvělá série, musím jí odhodnotit jako nejlepší zatím ze všech těch erotických románů co jsem přečetla. A co týče posledního dílu, byla jsem překvapená dějem(a to se moc u knih tohodle žánru nestává). Doporučuji

04.10.2014 5 z 5

Oběť Oběť Andrea R. Cremer

Naprosto perfektní díl. Zhltnuta jedním dechem. Všem vřele doporučuji. Dokonce jsem si i poplakala

22.08.2014 5 z 5

Vzpoura Vzpoura Andrea R. Cremer

Připojím se k názoru, že tento díl je lepší než první. Pěkně čtivé, poutavý děj, žádná hluchá místa která by nabádala k odložení.

18.08.2014 5 z 5

Smečka Smečka Andrea R. Cremer

Poutavý příběh, hned saham po dalším dílu.

05.08.2014 4 z 5

Tichošlap Tichošlap Sylva Lauerová

Kniha se ke mě dostala náhodou od přítele, který si jí chtěl přečíst. Nejdřív jsem ji chtěla odložit, ale pak jsem se k ní vrátila a musím hodnotit velice pozitivně. Vtáhlo mě to do děje a konec mě opravdu překvapil.

18.07.2014

Nespoutaná Nespoutaná Kathryn Taylor

Velmi čtivá kniha s poutavým příběhem. Příjemně se čte a má poutavý příběh.

31.05.2014 5 z 5

Osvětim: Nacisté a konečné řešení Osvětim: Nacisté a konečné řešení Laurence Rees

Za me jedna z nejlepších knih pojednávající o tomto tématu.

01.03.2019 5 z 5

Grey Grey E. L. James (p)

Dočetla jsem jen proto, abych si doplnila tuhle sérii. Moc mě to neoslovilo

23.05.2017 3 z 5

Narodili se, aby přežili Narodili se, aby přežili Wendy Holden

Neuvěřitelná silný příběh, který mnou opravdu otřásl od základů. Všechna šest těmto 3 ženám. Opravdu doporučuji všem co se o tuto tématiku zajímají.

18.01.2017 5 z 5

Už se nikdy nevrátí Už se nikdy nevrátí Hans Koppel

Cekala jsem dobrý konec ale ten se nedostavil. Přesto je dej napínavý a pohltí vás. Další skvěle severské krimi

12.11.2016 5 z 5

Vadná – Pro všechny, kdo si myslí, že jsou normální Vadná – Pro všechny, kdo si myslí, že jsou normální Sarah Kuttner

Jako na horské dráze, chvíli super a chvíli jsem měla chuť knihu zahodit z okna jak mě nudila, ale nakonec je to výborná sonda do lidské duše.

03.11.2016 4 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

zpočátku mě upřímně děj moc nenadchnul, takové chlapské chvástání se, ale po půlce mě děj vážně pohltil a musím ohodnotit jak hodnotím, tyhle knihy ze života mají něco do sebe.

14.10.2016 5 z 5

Padesát stínů Adama Padesát stínů Adama Rossella Calabró

Slabší oddechovka, aneb jak udělat z chlapů totální dřeva.

07.10.2016 3 z 5