jan14s komentáře u knih
Konečně jde vidět celou skládanku v jednom kuse. Dodat mohu pouze wow.
Díl který poodhalí další kousky skládačky. Erikson pro mě začíná být mistrem fantasy.
Marně přemýšlím co napsat abych se již neopakoval, ale asi to nejde. Skvělá kniha, skvělý příběh. Od určité části mám trochu problém se stísněnými prostory, jak jsem se vžil do děje.
Jeden z nejlepších dílů celé série. Sledovat putování psího řetězu bylo dechberoucí. Zase je lepší knihu brát jako celek. Jsou tam části, které pro příběh v knize nejsou podstatné, ale po přečtení všech knih to do sebe zapadne.
Tato kniha mi zodpověděla alespoň nějaké otázky, které jsem si pokládal již od prvního dílu. Každý díl mi přijde lepší a lepší.
Velice mě bavilo číst o Eragonově výcviku u elfů. Stejně tak bylo zajímavé sledovat Roranovu záchranou misi. Nejhorší bylo čekání na další díl.
Přišla mi nejslabší, ale přesto je to velice poutavá kniha.
Asi jsem už literárně dospěl. Přes to, že jsem knihy o Drizztovi vždy hltal, jsem se přes tuto, stěží prokousal. Děj mi přišel zdlouhavý a některé pasáže vyloženě zbytečné. Neporazitelnost hrdinů mi přišla úsměvná, ne že by byli nezranitelní, ale po chvilce odpočinku a lehkém ošetření, mohli zase pokračovat ve svém dobrodružství. Snad další díl bude lepší.
Oddechovka na dlouhé večery. Pokud nečekáte nějaké filozofické rozjímání, nebudete zklamáni :)
Sice nedosahuje kvalit většiny fantasy, přesto je to zábavné čtení.
No, bylo to takové neslané, nemasné. Nic převratného ani hrozného.