jana5962

Přečteno po skouknutí opravdu krásného book tarileru, ale bylo to zklamání. Půjčila jsem si z knihovny hned tři díli, ale dočetla jsem jen první a pak jsem to šla vrátit. Nakoukla jsem sice do druhého, ale to jak spisovatelka děj podala mi nesedí. Možná to je překladem a tak to někdy zkusím v Angličtině... ale nemyslím si že to bude tím.... Nápad je ovšem dobrý

Skvělá doplňující kniha. Za tohle si Rowlingové vážím. Má vše propracované do nejmenších detailů.

Zprvu jen povinná četba. Po té součást mojí osobní knihovny. Jane prostě věděla jak psát a hlavní hrdina skvěle ukazuje drzost k tehdejší době.

Spoustu lidí co jsem slyšela tuhle sérii hodnotí negativně či podivně. Já celý děj brala s nadhledem a tak je mé hodnocení kladné. Je to série spíše pro mladší čtenáře a tato kniha mě v tom utvrzuje, ale ani tak nelituji toho, že jsem si zakoupila celou serii.

Při čtení druhého dílu jsem se moc pobavila. Super hlášky. Čte se rychle. Moc se mi líbí obal. Wistyiny názory jsou někdy dost prdlé, ale to ničemu neubírá na hodnocení. Při četní druhého dílu už i kamarádka pochopila, že i věci co jsou tak jednoduché dějem se dají číst a dobře se u nich bavit.

Když se nudíte a nechcete část nic složitého je tohle opravdu skvělá kniha a když vás chytne je to i dobrá série. Koupila jsem si celou sérii v levných knihách na doporučení kamarádky aniž bych věděla o čem to bude a jak spisovatel píše. Zklamaná jsem ovšem rozhodně nebyla! Jsem šťastná že jsem si tuto knihu přečetla a že ji mám doma.

Nejvtipnější nejsmutnější příběh pro teenagery. Co víc k tomu říct? Jsem moc ráda, že mám tenhle kousek v knihovně. Zásoba úžasných citátů a všechno postupně dávalo smysl. Prostě geniální propojení děje citátů postav a obálky... úžasné!
Přiznám se že jsem nebrečela jako spoustu lidí a prý jsem za to necita, ale já si to nemyslím. Vím jak vypadá rakovina v realitě a tak si téhle knihy vážím. Vážím si stylu psaní Johna Greena a jeho smyslu pro humor. Nemůžu ke knize říct víc než co už řekli lidé přede mnou. Vřele ji doporučuji.

Opět povedené a opět jiné. Od doby co jsou Adam a Mercy spolu se změnil i Patriciin styl vyprávění děje a naštěstí to sérii neuškodilo. Máme tu vyprávění z pohledu Adama. Podivné chování spojení mezí jí, Adamem a smečkou atd... Prostě zase super díl.

Tenhle díl je poněkud jiný než-li předchozí, ale mám ho hrozně ráda. Dozvídáme se díky ní víc o Mercyině původu atd... je to super! Nemůžu si pomoct, ale můžu na tuhle sérii pět jen chválu.

Konečně! Adama a Mercy jsou spolu a všechno je "tak jak má být" :D. Opět mě spisovatelka nezklamala.

U tohohle dílu jsem začala zvažovat že ze mě bude automechanička :D, ale pak jsem šla raději upéct sušenky :D. Děj se zatím stále dobře drží a neupadá jako to v některých delších sériích bývá. Prostě bomba.

OK. Nemám ráda milostné trojúhelníky, ale z nějakého důvodu mi tenhle vznikající mnohoúhelník nevadil. Skvělá kniha stejně jako předchozí.

Díky téhle sérii jsem pochytila spoustu dobrých i špatných zlozvyků. např. nemluvila jsem po dobu čtení sprostě. Zee je prostě správnej pán :D. Moc jsem si tuhle sérii užila. Příjemná od-dechovka ke které se ráda vracím.

Miluju ty hlášky. Miluju Merciino smýšlení. Co se týče vlkodlaků přijde mi to hodně originální (v Patriciině podání). Už mám tuhle sérii přečtenou dvakrát a jestli přibude další díl (jako že přibude) zase si jí přečtu celou od začátku. Jsem moc ráda, že jsem si jí v knihovně půjčila. Stálo to za to.

V éře smutných a dramatických konců tenhle konec oceňuji. Hezky se všechno rozlousklo a jednoduše řečeno, dobře dopadlo. Někdy bych si chtěla přečíst jen samostatný příběh Gweniných rodičů, ale to se mi asi nepoštěstí. Po dočtení jsem rozhodně věděla, že si tuhle sérii přečtu znovu.

Miluju konec téhle knihy :D. Dokázala jsem sama sobě, že nejsem až tak hloupá :D. Tuhle sérii mám fakt ráda a u tohohle dílu mám nejraději ten obal a závěr knihy (Je modrý!). Ihned po dočtení jsem musela pokračovat na další díl. S Gwen a Xemeriusem se člověk nikdy nenudí.

Časocestování, příjemná hrdinka a úžasný chlapec. Pokaždé když slyším jméno Gideon tak si ho ihned vybavím. Gwen je skvělá a její kamarádka taky. Příběh je poměrně originální a propracovaný. Celou sérii jsem přečetla během pár dní a v nejbližší době si to hodlám zopakovat.

Přišlo mi že v tomto díle bylo víc vtipných hlášek než v prvním, ale to moje hodnocení nijak nezvedá. Tahle série mě opravdu baví, ale co se týče fantasy knih jsem vcelku kritická... I tak je to jedna z mých nejoblíbenějších sérií.

Jedna z těch fantasy knih co se budou držet dlouho na vrcholu a pak přijdou v zapomnění. Bavila mě a moc a dokonce píšeme s kamarádkou na prostředí Chicaga fanmade. Ale plné hodnocení ji dát nemohu, protože nemám nijak extra chuť se k ní někdy v budoucnu vrátit. Možná jednou si ji zopakuji a uznávám, že je tento díl z celé série asi nejhezčí, ale tak to prostě vidím.

Když jsem knihu viděla v prodejně, váhala jsem, ale nakonec jsem si jí koupila. V žádné jiné knize mi nepřipadali postavy tak reálné a skutečné. Měli své vady a chyby a byli reální jak jen mohli. Párkrát mi i ukápla slza. Moc hezký příběh. Sice je na tohle téma hodně děl, ale tohle mě opravdu bavilo. Přelouskala jsem to během dne. Doporučuji.