jana8352

Detektivka s humorným podtextem, dobré čtení pro volnou chvíli, moc se mi líbila doporučuji.

Dobrá detektivka bylo to moje čtení na Sivestrovský večer při hlídání mých pesanů, četla se mi dobře, žádný krvák, anglická detektivka s příběhem.

Můj oblíbený autor ráda se k němu vracím moc se mi líbí příběhy z veterinární praxe. Doporučuji

Knížka příběhů z prostředí práce inspektora britské Královské společnosti ochránců zvířat, trochu na způsob Herriota ale ten se mi líbil přeci jen víc. Nicméně pěkná oddechová knížka.

Dobrý příběh, kniha se mi hezky četla, je to první kniha kterou jsem od autorky přečetla uvidím co ostatní.

Celkem se mi kniha líbila je tam hodně zajímavého o zdravém způsobu života a stravování

Pár receptů jsem vyzkoušela a jsou moc dobré kniha je pěkně zpracovaná hezké fotografie a pěkný popis potravin

Přečetla jsem a moc mě kniha nenadchla čekala jsem trochu víc takový průměr

Útlá knížka vyprávění z cesty do Santiaga de Compostela, pro mě bych čekala trochu více popisu z cesty závěrečná část o vybavení je dobře popsána. Nicméně se mi knížka líbila.

Děj knihy se odehrává v Americe v prostředí venkova, ranč, kovbojové, koně. Příběh rodiny a přátel kolem ranče, v němž se prolíná romantika jako z červené knihovny s kriminálním příběhem. Kniha se mi celkem líbila, jen některé pasáže romantiky na mě byli docela moc sladké a kůň který umí úplně vše na co si pán vzpomene je trochu mimo realitu, tak trochu jako komisař REX.

Bezva knížka, dobře se četla hezký příběh, mohu doporučit.

Česká detektivka ve které jsou dva krimi příběhy, první vražda režiséra Mísu odehrávající se v Praze na Kampě, se mi celkem líbila ale druhý příběh z dob komunismu, odehrávající se na vesnici, mě moc nezaujal. Od knížky která má na obalu ocenění Nejlepší česká detektivka jsem čekala trochu víc.

Výborná knížka moc se mi líbila

Romantická knížka, nejvíc mě zaujaly pasáže o dcerce Hailey,

Ze začátku mě kniha trochu nudila ke konci čtení však nabralo na síle, dobrá knížka.