jana8352

Knížka se mi líbila, dobře se čte, zajímavá česká detektivka, ráda si přečtu pokračování.

Knížku jsem přečetla za jeden den, moc se mi líbila.

Česká detektivka, která mě moc nenadchla, chvílemi mě některé pasáže nudily. Trochu reklama na Čínu.

Kniha která mě zaujala. Oproti jiným zahradnickým knihám je zde hodně z autorčiných vlastních zkušeností s pěstováním zeleniny , doporučení různých odrůd zeleniny, jejich zpracování a uchování, při samozásobení potravinami. Také hodně receptů. Prostě spousta informací které jinde nenajdete.

Kniha se mi moc líbila, hezky poutavě napsáno. Mohu jen doporučit.

Kniha se dobře čte, jde o nahlédnutí do života na vesnici, vztahů mezi tamějšími obyvateli, některé příběhy se mi líbili jiné méně, a z některých mi bylo smutno z toho kam se vytratila srdečnost a lidskost. Text psaný s nářečím mi nedělal problém jsem také z dědiny .-)

Knížka se mi líbila dobře se mi četla ze začátku se příběh zvolna rozvíjí a na konci je to napínavý příběh s nečekaným koncem. Knihu mohu doporučit.

Kniha se mi dobře četla, je v ní spoustu zajímavých informací nejen ohledně archeologie, objevení ztracených starobylých měst a civilizace, ale také se dozvíte spoustu věcí co se týkají politiky a poměrů v Hondurasu. V závěrečné části knihy je mnoho zajímavého o nebezpečných nemocech, zajímalo by mě jak je na tom po zdravotní stránce autor dnes. Uvítala bych více foto ze zkoumané oblasti, které autor nafotil. Nicméně kniha zajímavá mohu doporučit k přečtení.

Kniha se mi celkem líbila, jen mi trochu vadilo přeskakování v časových obdobích , nicméně zajímavé čtení.

Kniha na oddechové čtení, nejvíc mě bavily kapitolky o pejscích

Kniha se mi moc líbila je perfektní, tak jako autorovy dokumenty.

Knížka mi přišla dost amatérská, nicméně příběh i postavy dobrý, jen ten začátek mi přišel jako že už čtu druhý díl, jako by to mělo navazovat na nějaký příběh.

Knížka se mi líbila, dobře se četla i obsah mě zaujal, líbí se mi příběhy z prostředí se zvířaty.

Kniha se mi moc líbila, je dobře napsaná, hezky se čte a obsahuje hodně dobrých informací a krásných fotografií. Spoustu věcí o pěstování rostlin jsem již sice věděla a nebyly pro mě novinkou ale některé věci mě zaujaly. Knihu mohu jen doporučit.

Kniha pro oddychové čtení, dobře se mi četla i když mi přijde že hodně věcí je v knize nadnesených, ale jde o pohodovou knížku pro volné chvíle

Myslím že je mnoho lepších knih o výchově a výcviku psa pro pejskaře, kniha mi nic nového nepřinesla. Je to jen tištěný doplněk televizního pořadu. Ale třeba někomu jinému se může líbit.

Kniha se mi moc líbila dostala se mi do ruky náhodou v knihovně a musím přiznat že jsem ji přečetla jedním dechem psaná humorně s nadhledem . Knihu mohu jen doporučit.